Csisztu Zsuzsa elárulta, milyen valójában a házassága
Csisztu Zsuzsa és férje két gyermeket nevelnek.

csisztu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Csisztu Zsuzsa 12 éve él boldog házasságban férjével, dr. Ketskés Norberttel, akinek 2006. október 29-én mondta ki a boldogító igent. A házaspárnak azóta is idilli a családi élete, nagy szeretetben nevelik két fiukat, a 2007-ben született Krisztián Norbertet és a 2013-ban született Adrián Mihályt.

A gyönyörű műsorvezető a FEM3 Café vendégeként ugyanakkor elárulta, az ő kapcsolatuk sem mentes a zökkenőktől és a hullámvölgyektől. Saját bevallása szerint maximalista az élet minden terén, így a házasságban is, és azt ajánlja mindenkinek, ne hagyják, hogy kialudjon a láng.

csisztu-szoveg
Fotó: FEM3 Café

- (...) A házasság nem egy egyszemélyes játék, ehhez kell egy kitűnő partner, egy nagyszerű férj. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a mi életünk zökkenőktől mentes.

átéltünk nagy tragédiákat, veszteségeket közösen, amiket fel kellett együtt dolgoznunk,

- amik nagyon ott tudják hagyni a bélyeget bizonyos szempontból a hétköznapokon, de az a nagyszerű, ha ilyenkor van kire számítani, lehet kibe kapaszkodni - árulta el a műsorban, majd azt is hozzátette, ő hogyan látja, miért működhet jól a kapcsolatuk.

Szerinte sokat számít, ha két ember szereti egymást, emellett a szerelemre, a férfi és nő közötti vonzalomra is fontos vigyázni. Az embernek felelősségteljesen meg is kell becsülnie a kapcsolatát. 

- Az embernek látnia kell például, hogy hogyan próbál meg a rohanás közepette találni olyan perceket, ami csak rólunk szól, és nem elfeledkezni arról, hogy tulajdonképpen azért lettünk egy család - ezt a könyvemben is leírtam -, mert mi anno ketten együtt jól éreztük magunkat. A kettőnk folytatása, a két gyermekünk bizonyos szempontból annak a vágynak a megtestesülése, amiért nekünk jó volt együtt lenni, erre figyelmeztetnie kell magát az embernek, mert hajlamosak vagyunk bedarálódni a hétköznapokban - véli a 49 éves tévés.Csisztu Zsuzsa elárulta, kínál az élet olyan lehetőségeket, amikor kettesben utazhat párjával, ezek az alkalmak pedig jók arra, hogy rájöjjenek, még mindig jól érzik magukat egymás társaságában.

- Előfordul, hogy például én csak úgymond feleségként kísérem el a férjemet külföldre orvoskongresszusokra vagy szakmai utakra, vagy esetleg ő jön velem olykor-olykor, ha sportdiplomáciai dolgom van, és ki szokott derülni, hogy ha ketten vagyunk, egy hangos szó nincs, nem késünk el sehonnan, jól érezzük magunkat egymással - árulta el nevetve a műsorban, hozzátéve: mégis azt vallja, az a legértékesebb idő, amit a gyerekekkel közösen tölthetnek. 

Magyar műsorvezetők és házastársaik

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Ezt is szeretjük