Friss hír! A Class FM megvált két legismertebb műsorvezetőjétől
Csiszár Jenő és Jáksó László mégis távozik a Class FM-ből.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten még csak pletykáltak róla, hogy Csiszár Jenő és Jáksó László már nem fog tovább műsort vezetni a Class FM-nél, ma este a rádió vezetősége közleményben tudatta, hogy a két műsorvezetőtől öt sikeres év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből. Mindketten a 2009. novemberi indulás óta meghatározó tagja voltak a rádió csapatának.

"Jáksó László, Csiszár Jenő és a Class FM közös megegyezéssel döntött úgy, hogy a műsorvezetők öt év közös munka után új kihívások után néznek. A rádió további sok sikert kíván nekik, és köszöni elévülhetetlen érdemeiket abban, hogy a Class FM-et 2,6 millióan hallgatják naponta" - nyilatkozták a szakemberek távozásáról a rádió illetékesei.

A Class FM-en augusztus végétől hétköznap délutánonként 15:00-tól 20:00-ig Vágó Piros, este 20:00-tól pedig Szani Roland szórakoztatja a hallgatókat.

Fotó: MTVA, RTL Klub/Sajtóklub

Magyar sztárok, akiknek ikreik születtek

Csiszár Jenő 2007. augusztus 10-én világra jött gyerekeit, Dániel Miklóst és Márton Jenőt csak ritkán látni. Képes összeállításunkban kivételesen nemcsak őket láthatod, de azt is megtudhatod, kik azok a magyar sztárok, akiknek szintén ikreik születtek.

Ezt is szeretjük