Nem hiszed el, melyik műsorvezetőtől vált meg a köztévé
Mindenkit meglepett
A legismertebb műsorvezető június 30-i dátummal távozott az MTVA-tól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett a hír, miszerint Csiszár Jenő távozott a közmédiától. a Duna Műsorszolgáltató Zrt. szórakoztató főszerkesztőségének vezetője közös megegyezéssel hagyta ott az MTVA-t.

Az MTVA közleménye azt írja, az ismert rádiós és televíziós szakember a következő hónapokat családja és gyermekei körében, pihenéssel tölti. Az 56 éves sztár és a közmédia június 30-i dátummal intettek búcsút egymásnak.

"A Duna Műsorszolgáltató Zrt. és az MTVA ezúton is köszöni Csiszár Jenő munkáját, egyben sok sikert kívánunk neki évtizedes szakmai karrierjének folytatásához" - áll a közleményben.

Csiszár Jenő 2011-től Jakupcsek Gabriellával az M1 Magyarország, szeretlek! vetélkedő zöld csapatának volt a kapitánya egészen 2016. január 24-ig, akkor a párost Tatár Csilla és Harsányi Levente váltotta

2012 és 2015 között A Dal című Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogató műsorának az egyik zsűritagja volt, 2013-ban Jakupcsek Gabriellával a Balatoni Nyár című időszakos televíziós magazint egyik műsorvezető párosa voltak az M1-en és a Duna Worldön.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük