Gomes miatt jutott tovább? Megosztotta a zsűrit a Csillag Születik énekesnője
Ezúttal párban lépett színpadra a hat előadó a Csillag születik döntőjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A május 21-i, szomat esti élő adásában a legjobb hat produkció bizonyíthatta rátermettségét a Csillag születik 3. szériájának színpadán.

Ezen a különleges estén a versenyzők nem csak önálló produkcióval jelentkeztek, hanem közös előadásokkal is megörvendeztették a zsűrit és a közönséget.

Közös produkciókkal léptek fel

Elsőként a sokakat Máté Péterre emlékeztető 14 éves László Attila lépett a színpadra az Everdance társaságában.

A mindig mosolygós Szabó Ádám harmonikajátékához az Appril Project biztosította a koreográfiát, míg Krizbai Teca dalára Gomes táncolt - méghozzá bekötött szemmel.

A közös előadásokat a zsűritagok csak szóban értékelték, ítéletüket csak az egyéni produkciók után váltották pontokra.

A zsűri értékelése alapján a Michael Jackson-dalra táncoló Everdance csapata jutott az utolsó helyre 29 ponttal, a legjobbnak pedig a másik együttest, a dinamikus koreográfiát bemutató Appril Projectet találták, akik ezért maximális 40 pontot kaptak.

Teca és az Everdance közt dőlt el a kiesés

A végső döntés előtt Nagy Sanyi humorosan megjegyezte, ha a zsűrit kellene értékelni, maximális 10 pontot kapnának, hiszen ezúttal nem voltak szigorúak, ami persze a profi előadásoknak köszönhető.

Az ítészek és a tévénézők pontjainak összesítése alapján az utolsó két helyre az Everdance és Teca kerültek, aki egyébként egy ABBA és egy Holligans dalt adott elő az este folyamán. A fiatal énekesnő idegei láthatóan pattanásig feszültek, amíg az eredményre várt, a táncosok és Gomes próbálták nyugtatni.

Teca előadása ezúttal megosztotta a zsűrit, Hernádi Judit például gyengének ítélte a lány első előadását, szerinte az idegesség és az izgulás lerontotta a produkciót. A vak énekesnő Gomessel való közös produkcója ellenben csak dicséretet kapott.

- Ez egy nagyon nagy hatású produkció volt. Egyszerre voltak benne fájdalmas és felemelő pillanatok, és nagyszerűen együtt voltatok - vélekedett Szirtes Tamás.

Végül Teca fellélegezhetett, hiszen 35 pontot kapott, és ezzel továbbjutott. Nem úgy az Everdance tánccsapat, akiknek búcsút kellett mondania a versenytől.

Fotók: rtlklub.sajtoklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük