Keményen kiosztották! A TV2 sztárját ezért támadták

Csézy visszalépett A Nagy Duett versenyéből, mondván, gyászolni akar, ám divatshow-kra eljár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kímélik a tévénézők és a rajongók Csézyt, aki nagymamája halála miatt lemondta szereplését A Nagy Duettben, és így párja, Gesztesi Károly is távozni kényszerült.

Az énekesnő döntését azzal indokolta, hogy ilyen lelkiállapotban nem tudna szórakoztató műsorban hitelesen szerepelni.

"Kétszínű és önző"

Duettpartnere, a zsűritagok és a műsor készítői is elfogadták távozását, ám a tévénézők annál hangosabban ágálnak ellene. Ugyanis napvilágot látott, hogy bár tévés szereplését lemondta, a saját ruhamárkája bemutatójára már gondolkodás nélkül elment.

Csézy mosollyal az arcán figyelte az általa tervezett, matyó motívumokkal díszített ruhákban kifutóra lépő, csinos modelleket szombaton, majd türelmesen fotózkodott a rajongóival.

Az internetes fórumokon és a Facebookon azonnal megindult ellene a hadjárat, van, aki egyenesen kétszínűnek és önzőnek nevezte tettéért.

Mint mondták, ha már a gyász mögé bújt, akkor a divatshow-ra sem kellett volna elmennie, hiszen az is szórakozás. Megemlítették azt is, hogy az énekesi és színészi szakma olyan, hogy az ember akkor is a színpadra áll, ha előtte tragédia érte. Mert a közönségéért él, és nem hagyhatja őket cserben.

Gesztesit siratják

- Mindig azt mondják, hogy egy előadónak az a dolga, hogy "kiszolgálja" a nézőit, rajongóit, hogy egy előadónak megszűnik minden gondja, baja, fájdalma, ha a színpadra lép. Sajnos akkor ez vagy nem igaz mindenkire vagy ő nem az. Volt olyan zenész, színész, akinek délután meghalt az édesapja, közeli rokona és este ott áll a színpadon, koncertet adott stb. Itt az a baj, hogy ő döntött, ahogy, szíve joga, de ebben az esetben nem csak róla szólt a történet. Szerintem megtehette volna, ha csak az ő fellépéséről van szó, de így nagyon érdekes a hozzáállása - írták a Facebookon.

A többségnek az fáj leginkább, hogy döntése miatt párjának, Gesztesi Károlynak is távoznia kellett a műsorból, pedig Shrek magyar hangja sokak kedvence volt. Felmerült a kérdés, hogy miért nem folytathatta egy másik énekesnővel, ám az idő rövidsége miatt valószínűleg már nem tudtak volna összeszokni.

Liptai Claudia a vasárnapi műsorban elárulta, az utolsó adásban még azért találkozhatnak a színésszel a rajongók. A kommentelők Csézy számára éppen a műsorvezetőt állították példának, aki édesanyja halála után is dolgozott.

Az énekesnő mindezt kicsit sértődötten reagálta le, mondván, Claudia azt tesz, amit csak akar, de a műsorvezetés azért nem olyan nehéz, mint a szórakoztatás.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük