Lehet még fokozni? A magyar szépségkirálynő még dögösebb lett bikiniben
Fotó!
Cserháti Tamara barátja kedvéért bombaformába került a nyárra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Miss World Hungary 2012 győztese, Cserháti Tamara természetes lány, a verseny óta szerinte csak annyi változott, hogy nagyobb lett az önbizalma, bár még mindig talál magán kényes pontokat.

A csinos modell ezért úgy döntött, eljött az idő a változásra, és elhatározta, hogy nyárra bombaformába hozza magát a párja kedvéért.

Ugyanaz a lány maradt

Cserháti Tamara bár 2012-ben megnyerte a Miss World Hungaryt, a tükörbe nézve még mindig ugyanazt a lányt látja. Mint mondta, csak annyi változott, hogy kicsivel több lett az önbizalma, és jól érzi magát a bőrében.

- Kicsit megokosodtam, már tudom, hogy kiknek és mit nem szabad elhinni. Persze, ahogyan a legtöbb ember, én sem vagyok teljesen elégedett önmagammal, nálam a comb- és fenékrész a kritikus terület - árulta el a 21 éves győri lány.

Cserháti Tamara már öt éve él boldog párkapcsolatban, és bár számos férfi udvarol neki, senkiért sem cserélné le a barátját.

- A párommal idén ünnepeljük az ötödik évfordulónkat, éppen ezért úgy gondoltam, eljött az idő, hogy meglepjem őt egy kicsit. Ennyi idő után minden párkapcsolatra ráfér a vérfrissítés, fontos, hogy az ember néha megújuljon, ez segít megelőzni a kapcsolat ellaposodását - mondta.

Íme, a titka

A szépségkirálynő számos módszert kipróbált már, hogy a lábai tökéletesen simák és selymesek legyenek, végül azonban a lézeres szőrtelenítésben találta meg a tökéletes megoldást.

Dr. Pokol Evelin, az IdealMed bőrgyógyász szakértője elmondta, a végleges szőrtelenítés záloga a speciálisan erre kifejlesztett lézertechnológia. A lézerrel finoman eltüntetik a nemkívánatos szőrszálakat. Nőknél esősorban az arc, a bikinivonal, a hónalj, a teljes láb és kar területe gyakori ez a fajta kezelés.

A szőrtüsző így nem termel több szőrszálat, a környező szövetek pedig nem sérülnek. Ugyanakkor sem a barnító krémek használata, sem a szoláriumozás nem ajánlott a kezelés megkezdése előtti időszakban, emellett nagy hangsúlyt kell helyezni a fényvédelemre.

Tavasszal a méregtelenítés kifejezetten nagy hangsúlyt kap, ilyenkor szervezetünk megtisztítása kulcsfontosságúvá válik. Pozitív hatása különösen figyelemre méltó allergiáknál, vagy akár asztmánál.

Cserháti Tamara a szaunára esküszik, elmondása szerint egy intenzív izzadással töltött fél óra remekül kisöpri testéből a méreganyagokat.

Fotó: Life PR

Ezt is szeretjük