Csepregi Éva 15 év után szakított párjával - "Örültem, amikor vége lett"
Csepregi Éva a szakítást nem bánja, csak azt, hogy nem zárták le előbb a párkapcsolatukat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva öt éve egyedül él, a legutóbbi párjával 15 év után szakított. Vágyik egy társra, de még dolgozik azon, hogy nyitni tudjon, és megadja a lehetőségét egy új kapcsolatnak.

Az énekesnő a Best magazinnak azt nyilatkozta, nem bánkódik a szakítás miatt, csak azt sajnálja, hogy nem előbb zárták le. 

Csepregi Éva nem bánja a szakítást

- Furcsa kimondani, de örültem, amikor vége lett. Inkább az volt a baj, hogy nem előbb mondtuk ki, vége. Hiszen akkor több időt nyertünk volna magunknak. Nem félek az újrakezdéstől, és alapvetően olyan típus vagyok, aki a jó dolgokra koncentrál - mondta a hetilapnak. 

csepregi-eva
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Vágyik egy társra, de úgy érzi, a csalódások miatt bizalmatlan, még nem teljesen nyitott egy új kapcsolatra, védi a szabadságát. 

Soha többet nem akarok olyan szorosan együtt élni valakivel, mint az előző kapcsolatomban.

A 66 éves sztár a legutóbbi párkapcsolatának lezárása után teljesen új életet kezdett, eladta tahitótfalui családi házát, és 2017-ben átköltözött egy szentendrei lakásba, amit egy feng shui szakértő rendezett be. 

- Próbálom az élet minden területén megteremteni a harmóniát. Annak idején a volt párom kinevetett érte, pedig vallom, hogy a szimbólumok igenis bevonzanak embereket, eseményeket, és nem mindegy, mit hova teszünk. (…) A sorsra bízom, hogy találok-e hozzám való férfit, bár be kell valljam, nincs túl jó érzékem a párválasztáshoz - árulta el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csepregi Éva azt is elmondta a lapnak, hogy három férfi volt az életében, akire a legnehezebb időszakokban is számíthatott. Az egyikük egyetlen gyermeke, Dávid édesapja, Bob Heatlie. Miután a fia megszületett, úgy tervezte, Skóciában nevelik fel, de Magyarországon is sokat lesznek, kétlaki életet élnek. A dalszerző ezzel nem értett egyet: ő nem akart Budapestre jönni, az énekesnő pedig Skóciában nem tudott magával mit kezdeni, ezért elváltak útjaik, de a mai napig jó a kapcsolatuk. 

Csepregi Éva szentendrei otthona

Az énekesnő elmondása szerint új otthonában sokkal jobban elfér, mint a régiben, pedig a lakása sokkal kisebb a tahitótfalui házánál. Egy csodás terasz és kert is tartozik hozzá, és ha minden jól megy, a jövőben még egy télikertet is kialakít.

Ezt is szeretjük