Pikáns titkáról vallott a kislányával élő Cseke Katinka
Hitted volna?
A Jóban Rosszban Böbéje elmesélte, Damu Rolanddal egykor nem csak munkakapcsolatban volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a Jóban Rosszban epizódjaiban együtt játszanak, Cseke Katinka egészen a közelmúltig mélyen hallgatott arról, hogy ő és sorozatbéli kollégája, Damu Roland valaha egy párt alkottak.

Damu Rolanddal azóta is jóban van

Most azonban a mindig mosolygó színésznő, akit az ország néhány éve az állatorvosos bankreklám nővérkéjeként ismert meg, a Hot magazinnak elárulta, még mindig nosztalgiával emlékszik vissza arra az időszakra.

Régi szép idők

Akkoriban - úgy 15 évvel ezelőtt - mindkét színész a Szolnoki Szigligeti Színház társulatához tartozott, így már csak a munkából kifolyólag is sok időt töltöttek együtt.

Hogy végül ki kezdeményezte a viszonyt, az nem derült ki, mindenesetre a két kolléga hamar megtalálta a közös hangot a színpadon kívül is. Így esett meg a nagy egymásba gabalyodás, valamikor 1997 szeptemberében.

Habzsolták az életet

- Mi tagadás, akkoriban még mindketten benne voltunk a tíz legszenvedélyesebb színész kategóriájában - mesélte.

Végül a románc csupán néhány hónapig tartott, majd Katinka két évvel később megismerte táncos férjét, akitől a közelmúltban vált el.

Azóta kislányával, a kilencéves Pannával tölti idejét, amikor éppen nem dolgozik.

A Jóban Rosszban forgatási munkálatai mellett ugyanis a 38 éves színésznő több színházban is fellép, egyebek közt ő az egyik szereplője a Centrál Színház műsorán lévő Furcsa pár-feldolgozásnak is.
Ezt is szeretjük