Beleszeretett a kollégájába - Cseke Katinka házassága emiatt ment tönkre
Cseke Katinka elárulta, miért romlott meg a házassága.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg Dér Heni azt mesélte, hogy megbocsátotta párja félrelépését, mert rájött, hogy ő annál sokkal jobban szereti, minthogy emiatt szakítson vele, Cseke Katinka azt mondta a Micsoda Nők! című műsorban, ő nem tud túllépni azon, ha a férfi megcsalja. A színésznő házasságát ugyanakkor azt kezdte ki, hogy a Jóban Rosszban sztárja beleszeretett egy kollégájába, és ezt a  férjével is közölte. 

Cseke Katinka tudja magáról, ha megcsalják, azt nem tudja megbocsátani, mert folyamatosan a másik fél hűtlenségén kattog az agya. 

- Én ilyenkor tudni akarom, ki az a nő, miért történt, mióta, hányszor. Nem tudom megbocsátani, és azt mondani, hogy rendben van, éljünk tovább. Nálam itt vége - mesélte Várkonyi Andreának.  

cseke-katinka
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

A 46 éves sztár ugyanakkor azt is őszintén elmondta, hogy a házassága azért indult el a lejtőn, mert ő beleszeretett egy kollégájába. Egy ártatlan vacsorának indult, próba után beültek egy étterembe, ezt telefonon a férjével is közölte.

- Amit én otthon kaptam! Röhögni fogtok, de én halálosan beleszerettem abba az emberbe, akivel úgy próbáltam egy hónapig, hogy csak köszöntünk egymásnak. Aztán jött egy kattanás mindkettőnkbe. De soha nem volt köztünk semmi az ég adta világon! Bár lett volna! Elmondtam a férjemnek, hogy beleszerettem, azt is, hogy semmi nem történt, de itt megbicsaklott a házasságunk. Utána ő azt csinált, amit akart. Hülyén jött ki, de valahol biztos sorszerű volt - vallotta be a FEM3-on futó műsorban.

Ezt is szeretjük