Ilyen autóval viszi nyaralni barátnőjét Cseh Laci
Sokat elárul az egyéniségéről is
A férfiakról rengeteg mindent elárul az autójuk. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseh Laci már évek óta együtt van Edinával, aki mindenben támogatja a kiváló, magyar sportolót, és alig várja, hogy a sikeres versenyek után közösen menjenek nyaralni. És hogy milyen autóval?

Sportos és takarékos

Cseh Lacit már 12 éve a SEAT támogatja, akik mellett hűségesen kitart, és már több ajánlatot visszautasított, hogy kedvenc márkájával tehesse meg otthona és az uszoda közti távolságot. A SEAT sportos vezetési élménye, a komfortos és dizájnos kialakítása úgy tűnik, egy életre meggyőzte Lacit, ahogy a takarékossága is. 

Ebből is látszik, hogy az eredményorientált, dinamizmust kedvelő sportoló megfontolt és körültekinthő döntéshozó. Ha valamit megszeretett, akkor ahhoz hosszú távon is ragaszkodik.

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar úszót most egy 105 lóerős fehér színű SEAT Leon 1.2 TSI DSG segíti felkészülni az augusztusi berlini EB-re.

Komfortos vezetés a lelki egyensúlyért

Az élsportolók számára a lelki egyensúly elengedhetetlen feltétele a jó eredménynek. Cseh Laci emiatt évek óta Leont vezet, volt már neki nagyon erős, nagyon takarékos változata, ezúttal a legszebbet használja, hisz az új Leon igazi szépség.

Cseh Laci napi 120 kilométert autózik, ezért fontos számára, hogy kiegyensúlyozott hangulatát olyan komfortos megoldások javítsák, mint a DSG automatikus váltó, vagy hogy a kategóriájában világújdonságnak számító LED-fényszórók vezessék útját. Ezek jóval kevésbé fárasztó színtónusban világítják meg az utat, a szemből érkezők vakítását pedig az érzékelőkkel működő, intelligens szabályozórendszer előzi meg és markáns arculatot is kölcsönöz az autónak.

A számos vezetősegéd mellett a Leonban is megtalálható a fáradtságérzékelő, amely a vezető kormánymozdulatait elemzi, és amint érzékeli a vezető összpontosító képességének csökkenését, jelzi, hogy ajánlott pihenőt tartani.

Amerikai edzés a riválisokkal

Cseh Laci március közepétől két hétig az Egyesült Államokban edzett, Charlotte-ban, ahova a helyi úszócsapattól kapott meghívást közös edzésekre. Itt edz Ryan Lochte is, Laci régi jó barátja és vetélytársa. Az első hétvégén rögtön egy 3 napos versenybe csöppent, ami 25 yardos - körülbelül 22 méteres - medencében zajlott. Eddig még nem versenyzett ilyen méretű medencében, ezért furcsa volt számára az úszás. A versenyek hangulata is teljesen más, mint otthon, és sokkal több versenyző is vesz részt rajta ahhoz képest, amit ő megszokott.

Szoros érzelmek fűzik autójához

Az újdonság ereje, az edzések és a versenyek azonban nem feledtette Leonja hiányát. Nem telt el egy hét, de kedvenc kocsija máris hiányzott neki.

- Eltelt az első hét, aminek a végére nagyon elfáradtam. Nagyon érdekesek voltak az edzések, sok olyan feladat volt, ami teljesen új volt számomra. Örülök, hogy itt kint lehetek, érdemes volt megejteni ezt a túrát. Egy dolgot hozhattam volna pluszban magammal és az a Leonom, mert jobban szeretek közlekedésileg a magam ura lenni, a sok séta meg nem tartozik a kedvenc dolgaim közé - olvasható a sportoló üzenete a SEAT Facebook-oldalán.

A SEAT rendkívül büszke arra, hogy eredményekben gazdag versenyzőjének partnere lehet és reméli, hogy ezzel is hozzájárul a sportoló sikereihez.

Ezt is szeretjük