A filmforgatás alatt született meg a magyar sztár kisfia
Csányi Sándor a Kontroll című filmnek köszönheti sikerét. Apává is a forgatás alatt vált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hosszú idő óta idén újra kamera elé álló Csányi Sándor 2003 legsikeresebb magyar filmjével, az idén tíz éve bemutatott Kontroll című alkotással tett szert országos ismertségre és népszerűségre. 

Az évforduló kapcsán a 36 éves sztár a Film Mániának elmondta, hogy érezte magát a forgatáson, mit jelentett számára a film, amit élete egyik legfontosabb állomásaként tart számon ma is.

A forgatás alatt lett apa

A színész nagyon szép emlékeket őriz a Kontroll forgatásáról, aminek a lehetősége igencsak hirtelen jött számára.

- Összesen három nappal a forgatás kezdete előtt dőlt el, hogy én játszom Bulcsút az eredeti főszereplő betegsége miatt. A forgatás eleje nekem ezért elég nagy nyomás volt, nem tudtam, hogy fog menni a szerep. Forgatni éjszakánként tudtunk, ráadásul a föld alatt, úgyhogy eléggé megviselt a munka, de jól összehozta a csapatot ez a nem mindennapi helyzet - kezdte a mesélést.

A bemutató előtt nem igazán tudták elképzelni, kit fog érdekelni egy film az ellenőrökről, mennyi ember fog rá beülni a mozikba, így nagyon meglepődtek,  azon, hogy a film nagy siker lett.

A produkció nem csak azért jelentős fontos pont az életében, mert ismertséget hozott számára, hanem azért is, mert magánéletében is fontos változások történtek az egyes jelenetek felvételének idején. 

- A Kontroll véletlenül jött az életembe, de örökre megmarad az egyik legfontosabb állomásaként nemcsak szakmailag, hanem a magánéletben is, mivel a forgatás idején született meg a kisfiam - árulta el.

10 éves jubileum

- Mai szemmel úgy látom, talán rosszabb voltam a filmben, mint ami a végeredményen látszik, ami a kiváló rendezői munkának és a profi csapatnak köszönhető - mondta kritikusan.

Tíz év alatt nagyon sok minden történik egy emberrel, és ez a színészet világában hatványozottan igaz. De ma sem csinálnám másként, jó volt az egész így, ahogy volt. A Kontroll nélkül valószínűleg minden másképp alakult volna, szerencsés vagyok, hogy részt vehettem benne - ismerte be.

A tíz éves jubileum alkalmából a Kontrollt ma este 22 órakor a Film Mánia tűzi műsorára.

Csányi Sándor főszereplésével idén nyáron forgatták Orosz Dénes új alkotását: a Coming out című film egy meleg műsorvezetőről szól, aki hirtelen a nőkhöz kezd vonzódni. A női főszereplő Tompos Kátya, a további szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Karalyos Gábor, Für Anikó, Gyabronka József, Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Mészáros Tibor, Scherer Péter, Takács Kati, vagy Hegedűs D. Géza. A Coming out a tervek szerint decemberben kerül a magyar mozikba.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Kontroll

Ezt is szeretjük