Cooky 27 évvel fiatalabb párját a lányának nézték - Sokan támadták őket a kapcsolatuk elején
Cooky és Debióra reagáltak rosszakaróik kritikáira.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elég csak végignézni Cooky vagy kedvese Instagram-oldalán, hogy lássuk, micsoda családi idill uralkodik otthonukban. 

A munka hozta össze őket 2016-ban: A Nagy Duett negyedik szezonjának forgatásán találkoztak, ahol a rádiós a zsűriben foglalt helyet, míg későbbi szerelme stábtagként dolgozott. Egy esztendővel később már együtt jelentek meg a produkció partiján, ám sokan nem nézték jó szemmel párosukat.

Cooky és párja közt 27 év a korkülönbség

Rosszakaróik nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatuknak a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, Debóra ugyanis 27 évvel fiatalabb gyermekei apjától. A kezdetekben emiatt a kommentelők céltáblájává váltak, legtöbbször azzal gúnyolták őket, hogy Cooky az édesapja is lehetne barátnőjének.

- Aki azt írja, hogy a lánya lehetnék, annak azt üzenem, hogy köszönöm szépen, imádom az apukámat, nagyon szeretem a családomat, és nem szeretnék másik apukát - reagált Debóra kritizálóinak a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Én 50 éves vagyok, lementem 37 évig. Debi 21, ő felment 37 évig. Mi itt találkozunk folyamatosan: ő, mint egy 37 éves nő, én, mint egy 37 éves fiú. Az emberek azt hiszik, hogy az elején, mikor ismerkedtünk egymással, nem beszéltünk erről. Dehogynem! Rögtön tudtuk, hogy korkülönbség van, aminek vannak előnyei és hátrányai. Nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, hogy olyan dologba mentünk bele, amit nem beszéltünk át - magyarázta Cooky.

Nem csak a lányának nézték, gyakran azzal vádolták meg Debórát, hogy csak a hírnév miatt van együtt a műsorvezetővel.

- Van az a fajta nagy korkülönbséges kapcsolat, ahol a nő nem meri felvállalni, hogy kivel van együtt, nincsen gyerekük, csak megy, és utazgat. Az emberek azt hiszik, hogy mindenki ilyen, de ez nem így van.

Két gyereket nem szül egy olyan nő, aki nem akar semmit a férfitól

- mondta a sztáranyuka.

Az élet őket igazolta. 2021-ben megismerkedésük ötödik évébe léptek, valamint két kisfiú büszke szüleinek mondhatják magukat. Kevin 2018 januárjában, Nátán 2019 augusztusában jött a világra. 

Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb kedvese

Détár Eniő civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos férfi Péter. 

Ezt is szeretjük