Tényleg ezen múlott? Ezért jutott be a Compact Disco az Eurovízió döntőjébe
A Compact Disco az 57. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében bizonyíthat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bejutott tegnap este a Magyarországot képviselő Compact Disco Sound of Our Heart című dalával az 57. Eurovíziós Dalfesztivált szombati döntőjébe. A versenyzők 18-18-as osztásban tegnap léptek fel, illetve csütörtök este mérettetik meg magukat az elődöntőkben az előző évi győztesek hazájában, Azerbajdzsánban.

A négy éve alakult elektronikus zenekar a magyarországi válogatóverseny legjobbjainak bizonyult, az m1-en futó műsorban olyan náluk ismertebb magyar énekeseket és énekesnőket utasítottak maguk mögé, mint Tóth Gabi, Caramel vagy a Király-testvérek. 

Lotfi Begi groove- és effektfelelős ezt is elárulta, szerinte minek köszönhetik a fiúk a döntőbe jutást. Úgy véli, a srácok felhőtlenül és energiával telve mentek ki a színpadra, és ugyanezt fogják tenni szombaton is, nem foglalkoznak az esélylatolgatással.

Walkó Csaba, a Compact Disco énekese a kettes sorszámot húzta keddről szerdára virradó éjszaka, vagyis a Magyarországot képviselő Sound of Our Hearts című dal másodikként fog elhangozni az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében.

Nézd meg összeállításunkban, kik az Eurovíziós Dalfesztivál favoritjai!

Palvin Barbi is külföldön hódít

Nem a Compact Disco az egyetlen, aki éppen külföldön próbál sikereket elérni, Palvin Barbara modell például a cannes-i filmfesztiválon mutatta meg magát, lepipálva a hollywoodi hírességeket!

Ezt is szeretjük