Fiatal színészként patkányok között aludt! A magyar sztár meglepő dolgokat mesélt
Mogács Dániel már fiatalon sok mindent átélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mogács Dániel május 6-án, 21:00-kor a Comedy Centralon ismét belevág az országos népbutításba, mielőtt elengedné teremtménye, dr. Mogács kezét. A humorista a fellépései miatt szinte folyton úton van, miközben a Munkaügyeket is forgatja, így komolyabb nyaralásra nem igazán jut ideje. Hosszú idő után először azonban idén talán a tengerpartra is eljutnak a családjával, bár a stand-upos szerint nem kell azért külföldre utazni, hogy az ember csodálatos tájakat lásson.

A humoristák élete nemcsak az önfeledt szórakoztatásé, hiszen nem elég a poénos történeteket jól előadni, azokat meg is kell írni, össze kell dolgozni, na és persze a fellépések kedvéért akár hosszú órákon át utazni. Mogács Dániel viszont nem panaszkodik, hiszen választott szakmája a szenvedélye is egyben, és ha pihenésre vágyik, a kertben vagy egy erdei kirándulással is remekül ki tud kapcsolódni.

- Nagyapám mindig azt mondta: csak a kertben annyi látnivaló van, hogy négy élet sem lenne elég ahhoz, hogy alaposan megnézzek mondjuk egy bokrot - kezdte a magát elsősorban színészként aposztrofáló stand-upos, aki nagyon szeret vezetni, de ha fáradtnak érzi magát, inkább átadja a kormányt másnak. - Amikor utas vagyok, kihasználom az e-book előnyeit, ami azért is csodálatos, mert sötétben is lehet olvasni. Persze ha szép a táj, akkor eszembe sem jut olvasni, de autópályára tökéletes. Vagy zenét hallgatok, a '60-as, '70-es évek rock- és blueszenéit nagyon szeretem, de igazából minden jöhet, ami jó.

Mogács Dániel nem tartja magát nagy utazónak, mégis számtalan helyen járt már.

- Európát elég jól körbejártam, az öreg kontinenst viszont még soha nem hagytam el, mert utálok repülni - vallotta be a humorista, aki ennek ellenére rengeteg élménnyel gazdagodott.

Előbújt a humoristából a romantikus énje

- Fiatal színész koromban történt, hogy egy furgonnal utaztunk Lyonba, és egy Renault-gyárban aludtunk patkányok között, de a prágai éjszakában való sörözés is örök élmény marad. A legemlékezetesebb mégis talán az volt, amikor Horvátország legutolsó szigetén egy világítótoronynál voltunk a feleségemmel - idézte fel Dániel, aki nem érzi szükségét, hogy mindenképp külföldre utazzanak, csak mert nyár van.

- A Balaton északi partját nagyon szeretem, az egyik barátunknak van ott nyaralója, ezért gyakran megyünk oda. Borospincéket látogatunk, biciklizünk és túrázunk. Gyakoriak a biciklis körtúrák is például a Káli-medencében, amit feltétlenül ajánlok mindenkinek, vagy említhetném a kenutúrákat is a Tiszán, a Rábán és Túron, ami szintén fantasztikus program.

A Comedy Club sztárja ettől eltekintve elképzelhetőnek tartja, hogy idén talán a tengerhez is ellátogatnak a családjával. Azt is elárulta, nincs olyan táj, amit feltétlenül és mindenképpen meg szeretne nézni, de vannak hangulatok, amelyeket szívesen megtapasztalna.

- A természet mindig lenyűgözött, egy vulkán vagy egy dzsungel például biztosan lenyűgöző lehet, de megnézném emellett az orosz tajgát és a kanadai fenyveseket is - fejtette ki a stand-upos, aki május 6-án, pénteken 21:00-kor dr. Mogács bőrébe bújik - Dr. Mogács országos népbutító kampány című estjével érkezik a Comedy Clubba.

Ezt is szeretjük