Felméri Péter ide akar menni nászútra már egy éve
Miért tart ilyen sokáig az előkészület?
Most mindent elmond a fiatal humorista a témában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem tartja magát megmondóembernek, május 20-án, a Comedy Central műsorában mégis egy országnak fejti ki őszintén a véleményét Felméri Péter. A stand-up fiatal nagyágyúja többek között azt is poénokba önti, hogyan készült tavaly az esküvőjére, a nászútról viszont egy szó sem esik majd, mivel Annával még nem volt idejük elutazni. Most azonban úgy tűnik, végre összejöhet az áhított japán kaland, és az útra készülve Felméri Badár Sándort is megkérdezte a tapasztalatairól.

Kevés olyan fontos dolog van az ember életében, mint a pillanat, amikor kimondja a szerelmének a boldogító igent. Így volt ezzel Felméri Péter is, aki tavaly nyáron vette feleségül a kedvesét, Annát, és hálás a sorsnak, hogy ilyen nő van mellette.

- Hasonló a vérmérsékletünk, és bár én inkább otthonülő típus vagyok, ő pedig szeret eljárni például sétálni, mégsem térünk el nagyon egymástól. Mindenkinek megvan a szava a családban, hol az egyikünk, hol a másikunk a domináns - kezdte a humorista, aki a házasságot is célkeresztbe helyezi április 29-én, 21:00-kor a Viacom magyar humorcsatornáján futó Comedy Clubban.

- A Majd én megmondom! című önálló estemből kiderül, én hogyan látom a világot. Beszélek például a gyerekvállalásról, a környezetvédelemről, a táplálkozásról, az élelmiszerekről, arról, hogy milyen nehézségekkel jár az, ha én főzök odahaza, illetve mit eszem, ha nem sikerül a főzés. Egyik kedvenc témám az űrkutatás, például ezzel is foglalkozom, és természetesen az esküvő is szóba kerül.

Felméri azt is elárulta, hogy a házasság nem hozott nagy változást az életébe.

- Már azelőtt is együtt éltünk, így nem szembesültünk olyan nehézségekkel, amelyekkel más párok esetleg igen. Ezért inkább a kapcsolatunk elején felmerült apró problémákra élezem ki a témát, amiket meg kellett oldanunk, hogy most itt tartsunk - mesélte a népszerű stand-upos, aki azt is elárulta, hogy az életében a következő kihívást a nászút megszervezése jelenti.

- Kevesebb, mint egy éve volt az esküvő, de nem volt még időnk elmenni nászútra. A japán utazás régóta nagy álmom, és Annát is megfertőztem vele. Sokat olvastunk a témában, és Badár Sándort is megkérdeztem a tapasztalatairól, aki több hónapig volt kint, nagyon sokat utazott, és néha szinte a túlélésért küzdött. Mi csak 10-12 napot tervezünk, lazán, turistáskodva, szeretnénk belelátni a mindennapokba, és magunkba szívni az érzést, hogy mitől is annyira más az az ország, mint például a miénk.

A humorista azt is elmondta, hogy a párjával már a japán konyha tesztelését is megkezdték.

- Badár Sándor ajánlotta azt a budapesti éttermet, ahol nagyon finom rament és szusit is kóstoltunk. Szeretjük a japán konyhát, és az sem zavar, ha esetleg - a kínaihoz hasonlóan - európaiasítva van. Amit kóstoltunk, eleve más ízvilág volt, mint az európai, ezért nagyon tetszett, és egyáltalán nem hiányzott, hogy például a wasabi szétégesse a nyelőcsövünket.

Ezt is szeretjük