Azonnal működött köztük a kémia! A magyar rádiós új társáról mesélt
Balogh Tamás és Collner Gyula rögtön megtalálták a közös hangot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Élőben debütált a SportKlubon április 26-án A Dodzsem című vitaműsorban Balogh Tamás és Collner Gyula.

Az egykori Forma-1-es kommentátor és a fiatal rádiós - állításuk szerint - azonnal megtalálta a közös hangot. 

Azonnal működött a kémia

- A képernyős munka nem volt túl hangsúlyos eddigi pályafutásom során, ezért most ugyanúgy izzad a tenyerem, mint amikor 2002-ben zöldfülű riporterként kerültem Palik László mellé. Vele aztán kilenc évig közvetítettük a Forma-1-es futamokat. Remélem, hogy a Dodzsemmel is hasonlóan meghatározó korszak köszönt be az életembe - nyilatkozta az adás előtt a tapasztalt sportriporter. 

Music FM rádió műsorvezetőjével azonnal egymásra hangolódtak, könnyen ment a közös munka.

- Tamás valóban belevaló srác, és engem sem a visszafogottságomról ismernek, így - bár nem találkoztunk korábban -, azonnal működött köztünk a kémia - mondta a 41 éves autóversenyző.

Bár lámpalázzal ült a kamerák elé, nem zavarta, hogy izzadt a tenyere, szerinte  a szívdobogás és az emelkedett pulzus egy jó visszajelzés saját magának arról, hogy nem unja, sőt, még mindig fanatikusan imádja a munkáját.

"Finomkodásra senki ne számítson!"

Nehezen lehetne olyan mozgásformát találni, amit Balogh Tamás ne próbált volna ki, ezért - ahogy mondja -, minden sportágról van véleménye, hülyeséggel nem lehet megetetni.

- Laza szócsatákat ígérek, de finomkodásra senki ne számítson! Mindketten makacsul kitartunk a véleményünk mellett, pláne, ha sportról van szó. Így az sem kizárt, hogy a jó hangulatú viták mellett néha egymáshoz vágjuk majd a székünket - viccelődött.

Persze utóbbiról szó sem volt, a stúdió berendezése egyben maradt.

A sportcsatorna új talkshow-jában Czollner és Balogh párosa utolsóként mutatkozott be a Hetthéssy Zoltán - Bárdos András, valamint a Somos Zoltán - Somos Ákos kettősök után.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük