Élő adásban kezdett ki vendégével! A magyar műsorvezető nem zavartatta magát
Cinthya Dictator nem leplezte, tetszik neki vendége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emlékezetesre sikeredett Cinthya Dictator debütálása műsorvezetőként az Éden Éjjel második adásában.

Berki Krisztián, a műsor főszerkesztője és Cinthya Dictator

A szókimondó, leopárdnak öltözött fiatal lány kikezdett egyik vendégével a SuperTV2 késő esti műsorában.

Élő adásban kezdett ki vendégével

Csak múlt pénteken derült ki, hogy az Éden Hotel kísérőműsorát, az Éden Éjjelt Berki Krisztián volt párja, Hódi Pamela és Cinthya Dictator fogja vezetni, akik a TV2 Édes Élet című műsorában már megkedveltették magukat a nézőkkel.

Cinthya Berki Krisztián támogatásával az Éden Éjjel második adásában esett át a tűzkeresztségen műsorvezetőként. Szemmel láthatón még zavarban volt, amikor azonban egy jóképű vendég érkezett a stúdióba, nem zavartatta magát, flörtölni kezdett vele.

Amikor az egyik versenyző, Patrik barátja, Dani a kamerák elé lépett, Cinthya rögtön elkezdte csavargatni a haját. Ezt Berki nyomban szóvá is tette, és megkérdezte: "Bejön neked a Dani?".

Cinthya széles mosollyal azt válaszolta, hogy az este folyamán nagyon esztétikus vendégeik vannak. Kiderült, Berki ismeri a srácot, mert abban a focicsapatban főnökösködött, ahol Dani futballista volt, azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással. Azt is felajánlotta a lánynak, elintézi, hogy hazavihesse a fiút, de Cinthya azzal állította le, hogy jobban szereti, ha a férfi kezdeményez.

Fotó: Facebook/Cinthya Dictator Photography

Facebook-kép: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük