Cinthya Dictator úgy berúgott, hogy beszélni is alig bírt a kamera előtt
A Tömény Történelem forgatása kiütötte Cinthya Dictatort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma este Cinthya Dictator és Linczényi Márkó áldozza fel józanságát a Tömény Történelem kedvéért a Comedy Centralon. Míg előbbi Attila hun király legendáját színezi ki mámoros állapotban, az énekes-zenész a hét vezérről regél; a feles vodkáktól és rozéfröccsöktől más dimenzióba kerülve, egy párhuzamos civilizáció népének nyelvét beszélve.

Az extravagáns fotós némi alkoholtól fűtve, szemérmesen bevallja: kisiskolás kora óta férfibálványként tekint a hunok legendás királyára, Attilára. Nem csoda hát, hogy a több száz éve rettegett történelmi hős elképesztő életét úgy meséli el finom koktélok társaságában, hogy Attilát jelenkori szerelme, Varga Viktor tulajdonságaival vértezi fel.

cinthya-dictator
Fotó: Comedy Central

- Attila és Viktor is nagyon karizmatikus személyiségek, és az én életemben Viktor az igazi hódító – mondta Cinthya, aki delíriumos állapota ellenére nagyjából emlékszik a forgatásra. 

Ha az emlékképekkel nem is volt gondja, a beszéddel már annál inkább, sőt, ülni is alig bírt hazafelé az autóban. 

- Mivel nem vagyok egy iszákos alkat, meg hát magassarkúban sem vagyok nagyobb egy jól megtermett általános iskolásnál, így elég volt 3-4 koktél, hogy a szalonspicc kínosabb formájába kerüljek. De az megvan tisztán, hogy rengeteget nevettünk a stábbal. 

- Bár annak idején a suliban az ókori Egyiptom világa mozgatta meg a fantáziámat, de ha jobban belegondolok, még egy pohárral ittam volna, és akár oda is át tudtam volna helyezni Attila történetét.

Ezt is szeretjük