Tinikori barátságból lett szerelem: Cinthya Dictator és Molnár Tamás fotóikon összeillő álompár

Cinthya Dictator és Molnár Tamás romantikus fotóiról süt a szerelem.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy miért jelenik meg majdnem minden filmben a szerelmi szál. Két ember egymásra találásának története mindig érdekes, hiszen millióféle útja és módja van. Előfordul például olyan is, hogy a felek hiába vannak egymás orra előtt tinédzserkoruk óta, hosszú éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy rájöjjenek, egymásnak teremtette őket a sors.

Cinthya Dictator és Molnár Tamás szerelme pontosan így indult. Bár már 15 éves koruktól kezdve ismerték egymást, csak három évvel ezelőtt fordult át a barátságuk más érzelemmé. 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás kapcsolata

- 15 éves korunk óta ismerjük egymást Tomival. Egy kerületben nőttünk fel, szinte egymás mellett. Minden reggel egy villamoson utaztunk az iskolába, még a gimink is egymás mellett volt - ecsetelte a 31 éves fotós az AC News interjújában 2019 szeptemberében.

Később sem szakadtak el egymástól, Cinthya Dictator szerepelt az énekes és egykori zenekara, az Anti Fitness Club több videóklipjében is, valamint a VIVA TV műsoraiban is gyakran fordultak meg egyszerre. Az életük romantikus értelemben 2019-ben fonódott össze. Sokáig titkolták, hogy mi van köztük, majd a csendet az előadó törte meg az év májusában a Reggeli című műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ma már egy pillanatig sem rejtegetik közös fotóikat a rajongók elől, az Instagram-oldalaikon gyakran posztolnak olyan képeket, amelyeken együtt láthatóak. Ezek a felvételek megmutatják, mennyire összeillenek, mindegyikükről sugárzik a harmónia. Képes összeállításunkban mutatjuk Cinthya Dictator és Molnár Tamás romantikus közös fotóit.

Ezt is szeretjük