Húga pasijára hajtott rá a fiatal színésznő
Vajon megbánta azóta?
A randik zűrös világáról beszélgettünk Stefanovics Angélával. Sok minden kiderült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stefanovics Angéla alakítja a Chili vagy Mango női főszereplőjének nővérét, és kulcsfontosságú szerepe lesz a sorozat záró epizódjában, amelyben kiderül, vajon egymásra talál-e a két főhős, Zénó és Lili. A színésznőt külföldi útja előtt csíptük el, és vakrandikról, gasztronómiáról és kedvenc randizós filmjéről beszélgettünk vele.

Jelenet a Chili vagy Mango sorozatból. Balra: Stefanovics Angéla

- A Chili vagy Mangóban a főszereplő lisztérzékeny cukrászlány, Lili nővérét, Natit játszod, aki az utolsó epizódban dupla randit szervez Domával, és így találkoztok az ételkritikus Zénóval. A sorozat az ételek és a randizás körül forog. Mennyire áll közel hozzád a gasztronómia, olvasol-e gasztroblogokat, és te magad szívesen konyhatündérkedsz-e otthon?

- Gasztroblogokat nem olvasok, de szívesen főzök, és van, hogy az interneten böngészem a receptek között. Általában többet is elolvasok, aztán összerakom belőlük a magam verzióját. Ha valami olyat készítek, amiből csak nagy fazékkal érdemes - mondjuk töltött káposztát -, akkor azt szétosztogatom a barátaim közt. Este gyorsan összeütök valamit, amiben állítólag verhetetlen vagyok.

- Egy japán étteremben forgattatok. Poroszlay Kristóf, aki Zénót alakítja, nem volt elragadtatva az ételektől, amiket el kellett fogyasztania, mi a helyzet veled?

- Én nagyon szeretem a szusit, ezért is örültem annyira, hogy a forgatáson rengeteget ettünk. Szívesen meg is tanulnám, hogyan kell elkészíteni. Ha egyszer sok szabadidőm lesz, beiratkozom majd egy szusikészítő tanfolyamra.

- Melyik volt életed legemlékezetesebb randija?

- Egyszer elmentem egy fiúval kettesben kenuzni, és beszakadt alattam a stég, pedig azt nem lehet mondani, hogy túlsúlyos lennék. Egyébként ez pont egy vakrandi volt, de végül csak barátság lett belőle.

- Van hasonlóság a sorozatbeli karaktered és közted?

- Mivel én játszom, igen, van. Nehéz lenne úgy eljátszani egy szerepet, hogy nincs hozzá közöm.

- A dupla randis epizód egyik fő mozzanata, hogy a karakterednek és a húgodat játszó Michl Júliának is Zénó jön be, mindketten megpróbáltok ráhajtani a magatok módján. Történt már veled hasonló élmény, akár úgy, hogy az egyik barátnőddel ugyanarra a srácra hajtottatok, akár úgy, hogy te voltál az, akiért egyszerre két srác versengett?

- Nem. Ilyen még soha nem történt velem.

- A randizás a romantikus filmek és szituációs komédiák örök témája. Neked van kedvenced?

- Kamaszkorom kedvenc filmje a Házibuli volt Sophie Marceau-val. Teljesen bele tudtam magam képzelni Vic szerepébe, és a zenéjét is imádtam.

Ezt is szeretjük