Megszületett a TV2 sztárjának kislánya - Ezt a fotót posztolta a kórházból
Molnár Ferenc Caramel a Facebookon tudatta, hogy apa lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel a szülészetről posztolt egy fotót csütörtök hajnalban, 0:39 perckor az alábbi szöveggel: "ide ketten, haza már hárman... megjöttünk!". Kora délután a jobb oldali fotóval tudatta, hogy  világra jött a kislánya. "Nagyon-nagyon köszönjük a támogatásotokat és a rengeteg jókívánságot! Megszületett a szemem fénye!" - írta a felvételhez.

A 32 énekes februárban tudatta a nyilvánossággal, hogy kedvesével első gyermeküket várják. A 21 éves, félig magyar, félig vietnami származású lány 2011-ben kilenc hónapig alkotott egy párt Caramellel, majd szakítottak egy időre, de 2013-ban újra egymásra találtak, kapcsolatukat pedig első gyermekük érkezése teljesítette ki.

A Megasztár második szériájának nyertese annyira élvezte a babavárást, hogy még egy új dalt is készített az örömteli esemény alkalmából Szakos Krisztián zeneszerzővel közösen. Azt is lemérte, hány perc alatt tudnak a kórházba érni. A Mokka múlt heti adásában azt nyilatkozta, kicsattan az energiától, és soha nem érezte még magán olyan boldognak, mint most, és bár már a feleségének tekinti Szilvit, szeretné mielőbb hivatalosan is összekötni vele az életét.

Fotó: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

10 évvel ezelőtt bolondultak értük a lányok a Megasztárban

A Megasztár második szériájában számos olyan énekes mutatta meg magát, akikre a mai napig emlékszünk. Kíváncsi vagy, mennyit változott tíz év alatt Torres Dani, Bálint Ádám, Pál Tamás, Palcsó Tamás és Molnár Ferenc Caramel? Nézd végig képes összeállításunkat!

Ezt is szeretjük