Eddig is imádták a csajok, mi lesz most! Látványosan lefogyott a magyar énekes
Fotók!
Bence, a ByTheWay énekese keményen edz a karcsúságért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A ByTheWay formáció a 2013-as X-Faktor nagy durranása volt. A négy srác hatalmas népszerűségre tett szert a műsor alatt, azóta koncertjeikkel járják az országot, Facebook oldalukat is több, mint 50 ezren lájkolták már.

Ya Ou, Bence, Olivér és Péter egy 2013-as fotón

A folyamatos fellépés jó kondit igényel, talán ezért is döntöttek úgy a fiúk, hogy nagyobb energiát fektetnek a testedzésbe - különösen a csapat szószólója és a csajok első számú kedvence, Bence vette komolyan a feladatot, akinek tavaly óta sikerült is megszabadulnia jó néhány kilótól.

Mint az RTL Klub Reflektor magazinjában csütörtökön elárulta, bár valóban jóval kevesebbet mutat a mérleg, mint tavaly, ez azért egy hosszabb távú folyamat, és nem is mindig könnyű.

Egy hónappal ezelőtti fotóján is látszik a változás
Gyakran lépnek fel a nyár folyamán

Az edzésre olykor nehezen veszi rá magát, ám amikor már ott van, akkor kimondottan élvezi. Ezenfelül az étkezésére is igyekszik odafigyelni, bár, ahogy bevallotta, ha egy vidéki fellépés alkalmával igazi magyaros ételekkel kínálják, azoknak nem nagyon tud ellenállni.

Mindenesetre a riportból kiderült, hamarosan egy fotózáson vesznek részt az énekesek, így a motiváció az izomnövelésre mindenképpen megvan.

Fotók: Facebook/ByTheWay Hannah Lea Segal; RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Fogyókúrázó magyar sztárok

Nézd meg, kik azok a hazai kedvencek, akik karcsúsítani szeretnének alakjukon!

Ezt is szeretjük