Bud Spencer két lánya az X-Faktorban - Ilyen csinos Christiana és Diamante

Bud Spencer lányai édesapjuk szobrának avatójára érkeztek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

November 11-én a budapesti Corvin sétányon felavatták Bud Spencer egész alakos bronzszobrát. Az avatóünnepségen részt vett az olasz színész két lánya is. Christiana és Diamante magyarországi tartózkodásuk alatt ellátogattak az X-Faktor ötödik élő show-jára is, hogy honfitársuknak szurkoljanak. Serena Rigacci ki is tett magáért: az angol és a magyar nyelvű dalát is állva tapsolták meg a mentorok. 

- Az a kedvenc gyerekkori élményem édesapámmal, hogy reggel, miután felkeltünk és hozzábújtunk, mindig repített minket a kezében. Ezt nagyon szerette, mivel néhány évvel korábban szerezte meg a pilótaengedélyét, és imádott repülni - mesélte a Fókusznak az 55 éves Christiana.

Diamante és Christiana, Bud Spencer lányai
Diamante és Christiana, Bud Spencer lányai
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az idősebb lány azt is elárulta, hogy eleinte szerelmes volt Terence Hillbe, aki nagyon helyes fiatalember volt. Amikor már nem forgatott Bud Spencerrel, akkor is sokat időzött a családnál, Christiana szerint azért is, mert nagyon szerette az édesanyja spagettijét.

A 45 éves Diamante két filmben is szerepelt édesapjával: az 1986-ban bemutatott Aladdin című alkotásban, ami Magyarországon nagy siker volt, illetve az 1991-es, Fél lábbal a paradicsomban című filmben. Diamante kedvencei a Piedone-filmek.   

Duci, vidéki kislány volt - Az egyik legszexibb magyar énekesnő lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük