Brunner Márta és Ács Bálint egy tanyán élnek: 11 éve fordítottak hátat a fővárosnak
Brunner Márta és Ács Bálint Sóskúton lelte meg álmai otthonát, ami immár sikeres élményfarmként üzemel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagyvárosi életet sokan semmi pénzért nem cserélnék le, nekik lételemük a nyüzsgés, és el sem tudják képzelni az életüket Budapesttől távol. Az ellentábort a vidéki élettel járó csend, béke és nyugalom vonzza. 

Brunner Márta és Ács Bálint az utóbbi csoportot erősíti. Mindig is közel állt szívükhöz a lelassult élet és a természet közelsége, így amikor 2010-ben úgy döntöttek, hogy felszámolják az életüket a fővárosban, kollégáik meg sem lepődtek.

Brunner Márta és Ács Bálint 2011 óta lakik tanyán

Noha eredetileg jóval messzebbre szerettek volna költözni, végül a Budapesttől 25 percre található Sóskúton telepedtek le. 

ács bálint
Fotó: Facebook/Barackvirág élményfarm

- Eltelt egy pár év, amikor láttunk egy üres telket, azt szerettük volna megigényelni, de nem nagyon tudtuk, mi lesz a vége. Akkor az isteni gondviselés arra terelt minket, hogy találkoztunk egy lovas szakemberrel, aki egy nagyon jó üzlet alapján megtanított minket mindenre. Apánk helyett apánk volt. Most ott tartunk, miután Mártinak rengeteg bemutatója, nekem sok koncertem elmaradt, hogy legalább van valami, ami életben tart - mesélte a Shygys énekese az Ébredj velünk! című műsorban.

brunner márta
Fotó: Facebook/Barackvirág élményfarm

Az élménypark immár számtalan állatnak nyújt otthont, akikkel rengeteg a teendő. A tyúkok, kecskék és birkák mellett a lovaké a főszerep, hiszen látogatóik a lovaglás miatt keresik fel a birtokot. A koronavírus-járvány ellenére sokan járnak ki hozzájuk, sőt az elmúlt télen többen keresték fel a tanyát, mint korábban bármikor ebben az időszakban.

- A vírus megmutatta azt, mivel nincs más programlehetőség, ki lehet jönni télen is lovagolni, hidegben is fel lehet ugyanúgy öltözni. Tavaly vagy tavalyelőtt bizony csak a szűk mag járt télen, most viszont jött mindenki - magyarázta a színésznő.

Sztárok, akik vidékre költöztek

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Brunner Mártához és Ács Bálinthoz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük