Telt idomaival hódít! A magyar plus size modellt az angolok is imádták
Fotókkal!
Botos Erika bekerült az Evolve magazin címlaplány versenyébe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyedüli magyarként Botos Erika plus size modell bekerült a brit Evoline Magazin címlaplány versenyének ötfős döntőjébe. A telt nők havonta megjelenő lapja az olvasóit szavaztatta, ki kerüljön hamarosan az újság címlapjára. Július 5-ig bárki szavazhatott a magazin Facebook-oldalán. Az eredmény múlt pénteken dőlt el: eszerint a budapesti lány csak kis híján csúszott le a lehetőségről, a második helyen végzett. Ez nem keserítette el, sok terve van az őszre - árulta el a Feminának.

Két évvel ezelőtt kezdett el modellkedni, miután férjének egy kreatív évfordulós ajándékot talált ki: titokban elindult egy szépségversenyen abban bízva, hogy bejut a döntőbe, és az arra szóló belépőt adhatja át párjának. Ez sikerült is, sőt, végül a Miss Molett szépségverseny közönségdíját is elhozta.

Már nem a piszkafa a nyerő

Egy új felmérés szerint a férfiak sokkal inkább vonzónak tartják azokat a nőket, akik átlagos testalkatúak, sőt, ha van mit fogni rajtuk, mint ha piszkafák lennének. Minderre lassan a divatszakma is rájön, és egyre kelendőbbek a plus size modellek - már a 38-as mérettől ebbe a kategóriába tartoznak. Szoboszlai Dóra, a jövőre érettségiző lány 102 centiméteres mellbőséggel és 64-es derékbőségével kitűnik a tömegből.

Ezt is szeretjük