Hosszú betegség után hunyt el a legendás magyar zenész
Képes hírösszefoglaló
Nézd meg képekben, mi történt a héten a hazai sztárvilágban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014. július 8-án meghalt Boross Lajos, a 100 Tagú Cigányzenekar örökös, tiszteletbeli főprímása, a "prímáskirály" - tudatta szerdán Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnök-menedzsere. A Kossuth-díjas zenei ikon 89 évesen hosszas betegség után hunyt el.

Igazi csodagyerekként kezdte a pályáját, ötéves korában édesapjától, Boross Gézától kezdte elsajátítani a hegedűjáték alapjait. 1950-ben a megalakuló Magyar Állami Népi Együttes vezető prímásának kérték fel, az együttessel számos sikert aratott bel- és külföldön egyaránt. 1985-ben a prímások királyává választották, majd az ugyanebben az évben megalakuló 100 Tagú Cigányzenekar főprímása lett. Bár 1998-ban egészségügyi okokból feladta zenekari tagságát, a zenekar örökös, tiszteletbeli főprímásának választották.

A hét legnagyobb horderejű híre volt, hogy Ördög Nóra átigazolt a TV2-höz. Rózsa György szakított párjával, Jaksity Kata harmadszorra anya lett, Erdei Zsolt kislányáról pedig kiderült, hogy két hónappal korábban született a vártnál.

Nézd meg a hét legfontosabb hazai sztárhíreit képes hírösszefoglalónkban!

A 27. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Megnősült Gergely Róbert, Gáspár Laci és Besenczi Árpád, visszatért a Barátok köztbe Som-Balogh Edina, lecserélték a Sztárban Sztár egyik zsűritagját. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük