Magyar modell nyerte meg az amerikai szépségversenyt - Fotókon Bordi Regina
Bordi Regina nyerte a Tropic Beauty Model Search nevű versenyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy magyar modell, Bordi Rebeka nyerte meg a Las Vegasban megrendezett Tropic Beauty Model Search idei évi versenyét. A modellkedéssel 16 évesen került kapcsolatba, ekkor végezte el Budapesten a modelltanfolyamot, majd számos szépségversenyen láthattuk döntősként, dobogósként, és élő televíziós műsort is vezetett.

2013-ban egyébként több ezer modell közül ő nyerte meg a World's Most Beautiful Woman elnevezésű versenyt. Ugyanebben az évben dobta piacra első saját fürdőruha- és fehérnemű-kollekcióját, Regina's Desire néven.

A szépségversenyen, ami inkább modellverseny, hisz rutinos modellek mérkőznek meg egymással, a 32 éves magyar hölgy természetes szépségével aratott sikert: egyetlen olyan porcikája sincsen, ami nem lenne eredeti. Persze irigylésre méltó alakjáért meg is dolgozik. Nézd meg a róla készült képeket!

Volt kitől örökölnie szépségét Kárpáti Rebekának

Kárpáti Rebekának, a 2013-as Miss Universe Hungary cím nyertesének volt kitől örökölnie szépségét. Kevesen tudják, hogy nemcsak az édesapja színművész, hanem gyönyörű édesanyja, Kenéz Mariann is.

Ezt is szeretjük