Az anyjára ütött! Fotókon Bordán Irén színésznő gyönyörű lánya, Lili

Nézd meg!

Bordán Lili színésznő anyja szépségét és tehetségét is örökölte.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bordán Irén színésznő a hetvenes évek szexszimbóluma volt. Már színművészetis korában filmezni kezdett, első kisebb szerepét Sára Sándor Holnap lesz fácán című, 1974-es szatírájában játszotta. Fotogén külseje, szép orgánuma, visszafogott játékstílusa mind hozzájárultak ahhoz, hogy 30 tévéfilmben és számos mozifilmben, köztük az Oscar-díjas Mephistóban is szerepet kapott. 

1981-ben férjhez ment Szerdahelyi Gáborhoz, és vele együtt az Egyesült Államokba költözött. Lánya, Bordán Lili már New Yorkban jött világra 1982. március 12-én. Nemcsak édesanyja szépségét, de tehetségét is örökölte, követte őt a színészi pályán, amerikai és magyar filmekben egyaránt láthattuk. Idén jelölték a Glamour Women of the Year legjobb színésznőnek járó díjára.

- Büszke vagyok arra, hogy meg tudok állni a saját lábamon, és rettentően élvezem, hogy a saját életem ura vagyok. A szépség belülről jön, ezért igyekszem nem gyorshajtásban, hanem nyugodtan, tudatosan élni. A példaképen az édesanyám, Bordán Irén. Csodálatos nő és színésznő! - mondta a 31 éves szépség, aki néhány év múlva saját családot is szeretne.

Nézd meg Bordán Lili és Bordán Irén képeit! Szerinted is nagyon hasonlítanak egymásra?

Ritka közös fotók

Endrei Judit fiatalabbik lányával, az idén 20 éves Laurával érkezett az M1-en futó Család-barát magazin stúdiójába. Férjétől, Sütő Pétertől 1991-ben született meg első lánya, Nóra, Laurának pedig három évvel később, 41 évesen adott életet. Szerinted hasonlít Sütő Laura az édesanyjára? Nézd végig a képeket!

Ezt is szeretjük