A TV2 népszerű műsorvezetői voltak! Mostantól együtt vezetik a híradót

Hogy melyik csatornán láthatod őket, a cikkből kiderül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bombera Krisztina és Simon András sokáig a TV2 hírműsorait erősítette, most együtt vezetnek híradót.

Az ATV csatornán november 2-tól ők számolnak be a nézőknek a legfrissebb eseményekről az új híradóban, amely minden hétköznap este 9-kor jelentkezik.

Bombera Krisztina és Simon András

Bombera Krisztina sokáig az 1997-ben indult TV2 csatornát erősítette. Később az MTV-nél és az ATV-nél is dolgozott. A 2001. szeptember 11-én történt tragédiát egyenesen New Yorkból tudósította.

Simon András 1993 és 1999 között a Magyar Televíziónál dolgozott hír- és magazinműsorokban szerkesztőként és riporterként, majd 1999 és 2002 között a TV2 Tények és Jó estét, Magyarország! hírműsorait szerkesztette és vezette.

2002 szeptemberében visszatért az MTV-hez, ahol a 2005 márciusáig Az Este című műsort vezette. Ezt követően 2006-ig az MTV műsorkészítési alelnöke volt, majd búcsút intett a tévézésnek. A képernyőre 2013-ban, az ATV-n tért vissza.

Bombera Krisztina és Simon András 2015. november 2-tól vezeti az ATV új, hétköznap esti híradóját. Az első adásban együtt, utána felváltva informálják az nézőket a nap legfontosabb eseményeiről.

Így nézett ki Erdélyi Mónika a TV2 híradósaként! 15 évvel ezelőtti fotó

Nézegess képeket!

Elolvasom

A délutáni híradókhoz hasonlóan, az Este 9-et is Onyutha Judit időjárás-jelentése zárja majd. Érdekesség, hogy őt is a TV2 képernyőjén ismerte meg az ország, az időjóst 2009 októberében Bárdos Andrással és Máté Krisztával együtt menesztették. Civil szakmájában helyezkedett el, és németet tanított egy iskolában, majd 2013-ban az M2 Család-barát című műsorában tűnt fel, de abban csak Dióssy Klárit helyettesítette, amíg ő kisbabájával otthon maradt egy évig. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: ATV

Ezt is szeretjük