A Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét gépek tartják életben: elgázolták a nyaralásán

Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! előző évadának versenyzője súlyos balesetet szenvedett.

bogar-janos-cover

Élet-halál között lebeg a Sztárban sztár leszek! egyik korábbi versenyzője, Bognár János

A TV2 szórakoztató műsorának előző évadában az egyik legszerethetőbb karakter volt, aki már produkciója előtt közölte a zsűritagokkal, hogy az énekléshez nincs hangja. 

Bognár János balesete

Olaszországi nyaralásán súlyos balesetet szenvedett: megérkezése után nem sokkal elgázolta egy motoros, hetek óta kómában fekszik. Az egyik palermói kórházban kezelik, gépek tartják életben.

bogar-janos-tenyek-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az orvosok csütörtökön próbálták felébreszteni, de egyelőre nem reagált semmire - számolt be a súlyos balesetről a Tények Plusz. A szerettei és barátai most azért imádkoznak, hogy az 53 éves férfi eszméletéhez térjen.  

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben

Tóth Gabi is visszatér mesterként a Sztárban Sztár leszek! szeptember 4-én induló, harmadik évadába. A bejelentés szerint a zsűri nem változott, az énekesnő mellett ugyanúgy Majka, Pápai Joci és Köllő Babett egyengetik majd a versenyzők útját. A nézők azonban ezúttal jobban örültek volna a cserének.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük