Kínosat bakizott élő adásban Bochkor Gábor! Vajon hol járt az esze?
A részletek
Bochkor Gábor a ma reggeli műsorban bakizott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik rendszeres hallgatói a Music FM-nek, azok tudják, hogy október 1. óta Bochkor Gáborral indul a reggel István Dani és Pordán Petra mellett - a népszerű rádiós Istenes Bence helyére ült be az Önindító csapatába.

Bár az első napok még izgalommal teltek, és Bocsi néha nem tudta, melyik gombot is kell megnyomnia, hogy beadjon egy hallgatót vagy elindítsa a zenét, azért több évtizedes rutinjával hamar megszokta az új helyen, és most már zökkenőmentesen zajlanak a reggelek.

Élő műsorban sok minden előfordul

Természetesen egy élő adásban adódhatnak bakik, félrehallások, félreértelmezések vagy akaratlan szótévesztések. Mint az történt legutóbb, a ma reggeli adásban is.

A műsor meghívott vendége ezúttal Ördög Nóri volt, akivel több téma is előkerült, egyebek közt az is, nem zavarja-e, hogy férje, Nánási Pál gyakran fotózott már életében meztelen nőket.

Nóri erre elmesélte, hogy ez nem okozott neki problémát, hiszen tulajdonképpen párját már "így kapta", sőt, az volt furcsa neki is és férjének is, amikor az egyszer-egyszer pucér férfiakat kapott lencsevégre.

Pali vagy Dani, ez itt a kérdés

Ezen felbuzdulva Bochkor Gábor rögtön az után kezdett érdeklődni, miként fotózza le saját magát meztelenül, hogy legalább olyan jól nézzen ki a fotókon, mint a magazinokban szereplő emberek. Végül arra jutottak, jobb, ha felhívja Nánási Pált instrukciókért, vagy még jobb, ha vele fotóztatja magát.

Valószínűleg ez az elképzelés megmozgatta a műsorvezető képzeletét is, mert a jó hangulatú beszélgetés után, amikor Ördög Nóri már elhagyta a stúdiót, és egészen más témára tértek rá, Bochkor Gábor többször is Palinak szólította István Danit.

Az érintett először nem vette zokon, de amikor már másodszor lett lepalizva, akkor rászólt Bochkorra, hogy ne szólítsa így. Bochkor pillanatnyi zavarából ítélve valószínűleg észre sem vette a bakit - természetesen aztán elnézést kért kollégájától a névtévesztésért.

Fotók: Facebook/Music FM

Sztárpárok házasság nélkül

Bochkor Gábor lassan tíz éve él együtt Várkonyi Andrea híradóssal, van egy közös kislányuk is, de nem tervezik az esküvőt. Nem ők az egyetlen ilyen magyar sztárpár, nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük