Ezért hagyta el Bochkor Gábort élete szerelme! A műsorban beszélt a régi szakításról a rádiós
Bochkor Gábor elárulta, miért szakított vele Dobó Kata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 51 éves Bochkor Gábor az Összezárva Friderikusszal című műsor vendégeként olyan dolgokat árult el korábbi szerelmeiről Friderikusz Sándornak, amit mostanáig csak kevesen tudtak.

Szóba került Dobó Kata is, akivel a rádiós sok-sok évvel ezelőtt alkotott egy párt, és akit egyik legnagyobb volt szerelmeként tart ma is számon.

Nem Vajnáért ejtette Bochkort

Friderikusz Sándor és Bochkor Gábor barátsága a rádiós műsorvezető és Dobó Kata szakításához köthető. A színésznő ugyanis váratlanul úgy döntött, elhagyja Bochkort és az Egyesült Államokban kezd új életet, épít karriert.

Ez annyira megviselte a rádióst, hogy Friderikusz tanácsát is kikérte az ügyben, akit akkor még alig ismert. Ettől kezdve hosszú időn át szinte mindennap felhívta telefonon, Friderikusz pedig igyekezett segíteni rajta.

Az Összezárva Friderikusszal című műsorban ezt a történetet elevenítették fel újra, miután Friderikusz Bochkor több híres volt szerelmét felemlegette. A rádiós elmondta, sokszor előfordult, hogy ő szakított, de volt fordítva is.

- És te például akkor szenvedsz, ha dobva vagy? - kérdezte a házigazda.

- Persze, de nem a hiúság okán. Hanem tudod, az a fél, aki a kapcsolatban még mindig hisz, a másik meg már nem és befejezi, akkor nyilván, aki hisz az szenved - válaszolta a rádiós.

- Ez Dobó Kata volt? - csapott le vendégére Friderikusz, aki csak az alkalomra várt.

- Hát nem, több ilyen volt. De persze, Katánál is így volt.

Ezután Friderikusz Sándor azt is megkérdezte, hogy hogyan tudja valaki elfogadni azt, amikor a párja, akit még szeret azt mondja, elmegy és egy nála jóval idősebbel jön össze, utalva ezzel arra, hogy Bochkor után Dobó Kata Andy Vajnával alkotott egy párt.

- Nem így volt. Ez a folyamat nem így volt. Ő nem azzal búcsúzott tőlem, hogy én most megyek ahhoz. Hanem azzal, hogy ennek így nincs értelme, ő Amerikában látja a jövőjét. Aztán hónapokkal később kiderült, hogy ők meg összejöttek a Vajnával - magyarázta Bochkor Gábor határozottan.

Friderikusz és vendége ezután azt is megtárgyalták, hogy sem Várkonyi Andrea, Bochkor jelenlegi párja, sem pedig a rádiós nem vágyik házasságra, akármilyen furcsa is ez a külvilágnak. Az anyagiakat is külön kezelik, nincsenek közös kasszán.

Fotók: Belsőkép - TV2/Összezárva Friderikusszal, Főkép és leadkép - Red Lemon

Ezt is szeretjük