Kulcsár Edina lebukott Bochkor Gábor szerint: így kárörvendett rajta a rádiós

Bochkor Gábor a Gucci ruhák miatt szólt be Kulcsár Edinának.

Kulcsár Edina lebukott Bochkor Gábor szerint: így kárörvendett rajta a rádiós
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edinát a múlt héten azért szedték szét a kommentelők, mert azzal a Porsche luxusautóval fotózkodott, amit párjától kapott.  

A hét elején azért álltak bele, mert G.w.M.-mel tetőtől talpig Gucciban pózoltak. Többen azt állították, a piacról szerzik be a hamisítványokat, nem a méregdrága luxusmárka boltjában veszik. 

Bochkor Gábor beszólt Kulcsár Edinának

„Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni...” - reagált a pletykára Kulcsár Edina. 

Ez a válasz azonban nem győzött meg mindenkit, többek között Bochkor Gábort sem, aki nem hisz az egykori szépségkirálynőnek, mert a blokkot nem mutatta meg.

- Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy „mutassam meg a blokkot?”... valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez „Balkániában” történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxusrapperként nem tudsz turkálóból öltözködni! - idézte szavait a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorából a Bors.

- Nekem kifejezetten jólesik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival! - jegyezte meg az éles nyelvű rádiós.

Tornóczky Anita és Bochkor

Tornóczky Anita ma már boldog párkapcsolatban él, de soha nem felejti el első igazi szerelmét, aki nem volt más, mint a nála 15 évvel idősebb Bochkor Gábor. Románcuk körülbelül húsz évvel ezelőtt kezdődött, és nagyjából három éven át tartott.

Tornóczky Anita és Bochkor 3 év után szakítottak: utána fél évig nem beszéltek egymással

Tornóczky Anita nagyon fiatalon szeretett bele a rádiós Bochkor Gáborba.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2, Profimedia

Ezt is szeretjük