A magyar műsorvezető élő adásban alázta meg kolléganőjét - Kapott is érte
Bochkor Gábor az Önindítóban alázta meg Bella Gabriellát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor ismét élő adásban lőtt túl a célon, ráadásul saját kolléganőjét alázta meg - adta hírül elsőként a Blikk. A Music FM műsorvezetője az Önindító című reggeli műsorban István Danival karöltve Bella Gabriella hírszerkesztőt kezdte ki. Amikor a Kaszi népcsoportról beszéltek, akiknél a nők hordják a nadrágot, mindketten kifejtették, hogy az ilyen típusú nőket nem tartják nőiesnek, Gabit pedig sokadjára férfiként aposztrofálták. Kolléganőjük közölte is velük, hogy átléptek egy határt, már nagyon elege van abból, hogy folyton ezzel bántják, a hírek után ki is viharzott a stúdióból, és a beszélgetés további részébe nem kapcsolódott be.

Az Önindító mai különkiadásában Bochkor Gábor és István Dani mellett Friderikusz Sándor köszöntötte a hallgatókat, aki felszólította a két rádióst, hogy kérjenek bocsánatot kolléganőjüktől, mert emberileg és szakmailag is elfogadhatatlan a tegnapi viselkedésük, többek között az Bella Gabriella szapulása után, még képesek voltak a nőt gyalázó kommenteket is felolvasni az adásban.

István Dani mindannyiuk nevében bocsánatot kért a hírszerkesztőtől, majd végül Bochkor is, de azzal, hogy hozzátette, ezzel még nem rendeződött a helyzet, nem tűnt őszintének a megbánása.

Felismered Várkonyi Andrea lányát? Nóri elképesztően megnőtt

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya is látványosan megnőtt, Nóri kész hölgy lett. Nézd meg a legfrissebb fotóit!


Ezt is szeretjük