Ő volt a Bestiák szőke bombázója - Somorjai Ilona 42 évesen is dögös
Somorjai Ilona a mai napig vállal fellépéseket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bestiák lánytrió még 1997-ben robbant be a köztudatba, Miss Bee - Somorjai Ilona -, Bedhy - Moór Bernadett -, illetve Honey - Papp Henriett - alkották a csapatot. Több fülbemászó daluk örökzöld slágerré vált, ilyen például A reggel túl messze van vagy a Fáj még, ha néha felhívsz. Végül 2001-ben feloszlottak, ám az eredeti tagokkal egyszer 2011-ben újra összeállt a csapat. Azóta is működik a Bestiák, de ma már csak Somorjai Ilona eredeti tag. A 42 éves énekesnő még most is bomba formában van. 

A Bestiák oszlopos tagja a FEM3 Café ma reggeli adásának volt a vendége, ahol elmesélte, hogy a mai napig nagyon szeret énekelni, két nála fiatalabb lánnyal, Alexával és Adrienn-nel koncertezik. Egyfajta retró show-t adnak elő, a Bestiák slágerei mellett a '90-es évek legnépszerűbb külföldi és magyar dalait is éneklik. Alexa és Adrienn nagyon alázatosak, jó velük együtt dolgozni. Még azt is elárulta, miben változott a mai koncertezés a régiekhez képest.

- Az nagyon jó, hogy most már élőben lehet énekelni, az nagyon rossz volt, hogy régen mindig playbackelni kellett. Akkoriban nem voltak alkalmasak a helyek az élő fellépésre - emlékezett vissza.

Somorjai Ilona alakja még ma is irigylésre méltó.
Somorjai Ilona alakja még ma is irigylésre méltó.
Fotó: Instagram/Miss Bee Bestiák, Facebook/Bestiák - Miss Bee

Ahogy a felvételeken is látható, Somorjai Ilona még most is bomba formában van, az alakját a húszévesek is megirigyelhetik. Muszáj is edzésben tartania magát, hogy a fellépéseken az állandó mozgást könnyebben viselje. Nem a koncertezés az egyetlen, amivel foglalkozik, ceremóniamesterként is dolgozik esküvőkön. Szerencsére a két munkáját össze tudja egyeztetni, még a nyári szezonban is, amikor a lakodalmak és a koncertek száma is magasabb.

Ezt is szeretjük