Elhunyt a 42 éves magyar énekesnő - Édesanyja tudatta a ’90-es évek sztárjának halálhírét
Elhunyt Berta Claudia, akinek egyik nagy slágere a Vár ránk a nyár volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie együttes egykori énekesnője, adta hírül a pecsiujsag.hu. A ’90-es évek sztárjának halálhírét az édesanyja erősítette meg ma a Facebookon.  Még csak 42 éves volt. 

A C'est La Vie 1997-ben alakult, négy fiatal lány alkotta. Első albumuk 1998-ban jelent meg C’est La Vie címmel. 1998-ban és 1999-ben három slágerük is vezette a popzenei sikerlistákat: az Akarom, a Vár ránk a nyár, az Erasure I Love To Hate You című számának feldolgozása, amit I Love You Baby címmel adtak elő. 

1999-ben menedzsmentet váltottak, és elkészítették második C’est La Vie című nagylemezüket, de az soha nem látott napvilágot. 2000 őszén Berta Claudia kivált az együttesből, és hárman folytatták tovább, mígnem 2002 őszén feloszlottak.

Sebők Anikó 2005-ben a Jeta zenekar énekesnője lett, ám első albumuk megjelenése előtt tragikus módon elhunyt. 2005. július 22-én, a zenekar első fellépése előtt a C’est La Vie együttes másik egykori tagjával, Berta Claudiával együtt autóbalesetet szenvedett, és pár nappal később meghalt.

Berta Claudia a Vegas és a TomCatBand együttesben folytatta, Pályka Bettyről a CKM-ben készültek fotók, Hegyesi Réka pedig eltűnt a zenei életből - írta az egykori lánybanda tagjairól a helyzetjelentést az Origo még 2012-ben. 

Ezt is szeretjük