Összebalhézott a TV2 két műsorvezetője! A stúdióban nem bírták elviselni egymást
A két erős személyiségű ember egymásnak ugrott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián lesz Friderikusz Sándor vendége az Összezárva Friderikusz című műsor soron következő adásában, ám ahogy azt sejteni lehetett, a 24 órás összezártság nem ment zökkenőmentesen.

A vasárnap este adásba kerülő rész rengeteg izgalmat kínál, erről a két műsorvezető gondoskodik.

Friderikusz elhagyta a stúdiót

Már a beharangozókból kiderült, a mindig rideg és megfontolt Berki Krisztián elsírja magát, amikor édesanyjára terelődik a szó, és Friderikusz provokatív kérdéseivel is próbálja felvenni a harcot.

Míg egy korábbi adásban Árpa Attila sétált ki jóval a 24 óra letelte előtt a stúdióból, ezúttal Friderikusz Sándor nem bírta ki az összezártságot Berkivel, és egy időre elhagyta a stúdiót.

Az Édes Élet sztárja a Borsnak nyilatkozott arról, mi vezetett az összeveszéshez. Fridi azt vetette Berki Krisztián szemére, hogy nem adakozik, amire a nagyszájú celeb a maga sajátos módján reagált.

- Nehogy már az a Friderikusz Sándor mondja meg nekem, hogy mikor és kinek adakozzak, akinek van egy villája meg egy penthouse lakása! Egyébként is, ha pénzt ad az ember, azzal csak tüzet olt, a problémát magát sosem oldja meg. Ő nem így gondolta, kiment a szobából, és jobban is tette - árulta el Berki Krisztián, akiről azért mindenki tudja, nem fél verbálisan visszatámadni, ha kell, bár ez nem mindig sikerül neki.

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük