Berki Mazsi és kislánya címlapfotón: a szőke, copfos Emma nő, mint a gomba

A két és fél éves kislány egy igazi szeretetcsomag anyukája szerint.

Berki Mazsi és kislánya címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi kislánya még csak két és fél éves, de folyékonyan beszél, és az anyák napi ünnepségen könnyeket is sikerült csalnia édesanyja szemébe. A kis Emma napról napra nagyobb és okosabb lesz.

Berki Mazsi és kislánya címlapon

A Hot! magazin készített interjút Berki Mazsival, aki elmesélte, kislánya egy igazi szeretetcsomag. Emellett beszélt arról is, hogy Emma mennyire gyorsan fejlődik, és milyen édes személyisége van.

- Nagyon megható látni, ahogy nő a kislányom… Már folyékonyan beszél, és amit hall, azt elismétli, legyen az mondóka vagy dalszöveg - részletezte a büszke édesanya. Azt is elárulta, mivel kislánya ősszel lesz csak hároméves, így maradnak még egy évet a bölcsődében, amit Emma nagyon szeret, és könnyedén be is illeszkedett a kis közösségbe.

- Amikor megszületett, nagyon fontosnak tartottam, hogy ne óvjam egy burokban. Nagyon szoros volt a kötődésem édesanyámmal, ezért nehezen szakadtam el otthonról, és nem könnyű nyitni az új dolgok felé. Szeretném, hogy ebben a kislányom egy kicsit nyitottabb legyen… Szeretném arra nevelni, hogy ő maga irányítsa és teremtse meg a saját környezetét.

Berki Mazsi arra is kitért, hogy saját édesanyjával nagyon jó, egyben laza a viszonya, és azt szeretné, ha Emmával ugyanilyen kapocs lenne köztük később is.

- Néha úgy érzem, hogy inkább a barátnője vagyok, mintsem az édesanyja, ezért is próbálom tartani a következetességet, hogy meglegyen a tisztelet… Ha szomorú vagyok, esetleg sírok, akkor odajön hozzám, megölel, és mondja, hogy „anya, semmi baj, ne sírj!” Van, hogy Emma vigasztal. Hihetetlenül magas az érzelmi intelligenciája, úgyhogy kíváncsi leszek, mi lesz belőle, ha nagy lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M. kislánya 1 éves lett: Amara kis hercegnő a szülinapi képeken

A kék szemű kislányról és tortáiról anyukája tett ki képeket a közösségi oldalára.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük