Berki Mazsi fürdőruhában: 4 hónappal a szülés után így néz ki
Berki Mazsi és Berki Krisztián Mexikóba utaztak. A sztárfeleség a gyönyörű, hófehér homokos tengerparton fotózkodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi életében 2021. november 4-e örökre az egyik legszebb dátum marad: ekkor adott életet kislányának, Emmának. A sztárfeleség régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy édesanyává vált, Berki Krisztiánnal közös kisbabája három sikertelen inszemináció és két eredménytelen lombik után fogant meg.

A gyermekáldást igazi csodaként élték meg, azonban a várandósság és az azt követő hetek tartogattak nehézségeket is a házaspár számára. Sok feszültséget okozott Berki büntetőfékezéses ügye és az azzal járó bizonytalanság, valamint a hormonváltozások miatt Mazsi is rengeteg változáson ment keresztül.

Berki Mazsi fürdőruhában a szülés után

Szakember segítségét vették igénybe, hogy megmentsék a házasságukat. A családi harmónia érdekében azóta is mindent megtesznek: hogy elkerüljék a vitákat, az egykori Fradi-vezér átmenetileg szállodába költözött, valamint egy családi utazást is beiktattak, Mexikóba repültek hármasban.

Az influencer anyuka természetesen megörökítette, milyen csodás környezetben pihennek: a hófehér homokos tengerparton, égig érő pálmafákon és az azúrkék égbolton kívül azt is megmutatta, milyen az alakja fürdőruhában négy hónappal a szülés után.

Egy sötétkék darabban ült ki meditálni a strandra, az ezt megörökítő bejegyzésben pedig arra kérte több mint 200 ezer fős követőtáborát, írják le kommentben, miért hálásak. Ő a családjáért és az egészségéért mondott köszönetet. 

A Hot! magazinnak március elején számolt be arról, hogy elsődleges célja a lelki békéje megteremtése, hogy éppolyan kiegyensúlyozott gyerekkort tudjon biztosítani lányának, mint amilyen neki volt.

- Előfordul, hogy fölöslegesen stresszelek, és véresen komolyan veszem a dolgokat, pedig jobb lenne elengedni a vitákat. Hajlamos vagyok túlvállalni magam, azonban nemrég húztam egy határt. És a jövőben a családomé lesz az elsőszámú szerep az életemben, és minden más csak azután jöhet.

Ördög Nóra fürdőruhában az Instán és a valóságban

Ördög Nóra egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában mártózott meg a medencében a családi nyaraláson. Profi fotós férje lőtt is pár képet róla, ám a család hivatalos Instagram-oldalára nem csak Nánási Pál fotói kerültek fel, a beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot vágtak.

Ezt is szeretjük