Kiderült, mi van Berki Mazsi és Nádai Anikó exe között

Berki Mazsi és Nádai Anikó exe együtt jelentek meg egy rendezvényen. Kiderült, valóban egy párt alkotnak-e.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Mazsiról és Nádai Anikó exéről az elmúlt napban sokat lehetett olvasni. Miután együtt jelentek meg Zalatnay Sarolta és DR BRS Várlak még című dalának bemutatóján, beindult a pletykaáradat, sokan tudni vélték, egy párként érkeztek az eseményre.

A Blikk tudósított a helyszínről. A lap több olyan embert is megkérdezett, akik szintén ott voltak az eseményen. A szemtanúk azt állították, hogy a 31 éves híresség és a tévés producer nem tágítottak egymás mellől.

Berki Mazsi és Nádai Anikó exe

"Mindvégig egymás mellett ültek és beszélgettek, láthatóan bizalmas, közeli kapcsolatban vannak. (…) Csak egymás társaságát élvezték."

berki mazs
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nádai Anikó volt párja, Kovács Dániel Richárd az Instagram-oldalán keresztül öntött tiszta vizet a pohárba. Insta-sztori formájában tisztázta, mi van igazából közte és Berki Mazsi között.

"Nem, nem vagyok Berki Mazsi új párja, nem együtt érkeztünk a rendezvényre, csupán egy asztalhoz ültettek bennünket és lefotóztak. Nyilván ez egy jó gumicsont a sajtónak, hogy lehessen mit rágcsálni, azonban a rólunk megjelent cikkeknek semmilyen valóságalapja nincs, csupán egy clickbait hülyeség. Az égvilágon semmi közünk nincs egymáshoz, nem volt, nem is lesz" - vette észre az RTL Klub producerének bejegyzését az nlc.hu.

Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi szomorúan ünnepelte hétfőn a 31. születésnapját, egy évvel korábban nem ilyen jövőt képzelt el magának. Egy videót is kitett a közösségi oldalára, amiben kilenc hónapos kislánya, Emma Katerina is szerepel. A követői szerint nagyon cuki a copfos kislány.

Berki Mazsi kislánya már 9 hónapos: a copfos Emmával így szülinapozott

Berki Mazsi egy évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy ilyen szomorúan ünnepli a 31. születésnapját.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük