Berki Mazsi kap hideget-meleget, amiért 6 hónapos terhesen is edz: így reagált a Reggeliben
Berki Mazsi nem erőlteti meg magát az edzéseken, de szerinte a rendszeres mozgásról kismamaként sem kell lemondani.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi és Berki Krisztián április közepén, a Hot! címlapján jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Korábban sem titkolták, hogy nagyon szeretnének kisbabát, de a gyermekáldás eddig elkerülte őket.

Azt is elárulták, hogy három sikertelen inszemináción vannak túl, és a két lombik sem hozott eredményt. Végül vitaminkúra és akupunktúrás kezelés, valamint a stresszmentesebb élet hozta meg a várva várt terhességet.

Berki Mazsi terhesen is edz

Berki Mazsi már a hatodik hónapban van, élvezi a várandósságot, és az Instagram-oldalán beszámol a terhességéről követőinek, ’Baba a pocakban’ címmel live-bejelentkezéseket is tervez. Közösségi oldalán írt arról is, hogy heti háromszor edz, amire rengeteg kommentet kapott: volt, aki szapulta, szerintük veszélyezteti a régóta vágyott babát, és többen azt is szóvá tették, hogy korábban nem látták, hogy edzett volna, miért terhesen kezdte el. Sokan a védelmükbe vették, szerintük egy kismama érzi, mi a jó neki, ha a mozgás eddig is az élete része volt, és ugyan miért kellene lemondania a sportról, ha szakemberrel végzi?

- Popsiedzésre járok, ez a hivatalos megnevezése, ami 30 perc kardióból - lépcsőzés lábsúlyokkal és mindenféle gyakorlatokkal - és 30 perc rendes gyakorlatból áll, ami különböző testrészeinket formálja. Az elején nagy súlyokkal végeztem, ezeket már lecsökkentettem, de ugyanúgy guggolok, csinálok mindent, mint a többiek, csak abban a mértékben, amit elbírok.

berki-mazsi2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Ha feszülést érzek, abbahagyom a gyakorlatot, és mást csinálok helyette. Egyes-kettes fokozaton sétálok már csak a lépcsőzőn, az elején volt, hogy hatos-hetesen is. Már nem izzadok meg, nem erőltetem meg magamat, mert annak nem most van itt az ideje – mesélte a Reggeliben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az RTL Klub ma reggeli műsorában azt is elárulta, hogy mennyit hízott a terhessége alatt: jelenleg hét kilónál jár. Nem érti azokat a kommentelőket, akik azt vetik a szemére, miért a terhesség alatt kezdett edzeni, ugyanis ő már kicsi gyerekkora óta sportol.

- Hároméves korom óta sportolok, hétéves korom óta versenyszerűen: atletizáltam, öttusáztam, háromtusáztam, karate Európa-bajnok vagyok, két-három éve még bokszmérkőzésre készültem. A sport nekem erőt ad, kikapcsol, feltölt, és ha nem edzem, akkor rosszul érzem magamat.

berki-mazsi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A kommentek között van pro és kontra is.

Én is azt mondom, aki nem edzett korábban, az ne a terhesen kezdje el, viszont jól kell, hogy érezzük magunkat a bőrünkben. 

Azt olvastam egyébként, hogy azok a kisbabák, akiknek az anyukája a várandósság alatt sportolt, okosabbak és intelligensebbek is lesznek - írja egy hozzászóló.

Berki Mazsi babapocakos bikinis fotói

Azzal egyidőben, hogy bejelentették, első közös gyermeküket várják, Berki Krisztián és Mazsi áprilisban a Maldív-szigetekre utaztak. A kismama több babapocakos, bikinis fotót is posztolt a mesés helyről. 

Ezt is szeretjük