Berki Mazsit megszólták: férje halála után korai a Dancing with the Starsban szerepelnie a kommentelők szerint

Berki Mazsi a Mokkában árulta el, úgy érzi, a Dancing wit the Stars segíteni fogja a gyászban.

berki-mazsi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 tegnap adta hírül, a várandós Kulcsár Edina helyét Berki Mazsi veszi át a Dancing with the Starsban. 

A bejelentés után a kommentelők két csoportra oszlottak: voltak, akik támogatták az üzletasszony döntését, mások megszólták érte. Szerintük korai, hogy férje halála után pár hónappal egy táncos műsorban fog szerepelni.

Berki Mazsi a Dancing with the Starsról

Ma reggel a Mokkában árulta el, miért vállalta el a csatorna felkérését: pont jókor jön neki a figyelemelterelés, fontos, hogy lekösse magát, hiszen addig sem rágódik a történteken.

berki-mazsi-1
Fotó: TV2/Mokka

- Ez okkal jött az életembe, és jót fog tenni. A jelenlegi élethelyzetemben nagyon jó, ha le tudom kötni magam. Jó, ha a nap 24 órájában van valami dolgom, valami tennivalóm, mert addig sem kell gondolkodnom.

Szerinte a tánc arra is jó, hogy kifejezze az érzelmeit. Az afrikai és más természeti népek jutottak eszébe, akik rituális táncaikon keresztül gyógyítják magukat. Azt már az Instagram-oldalán írta, hogy ő is így fog tenni, a mozgáson keresztül fog a lelke és a teste új formát ölteni.

Azt is elárulta, szeretné, ha lánya, Emma büszke lenne rá: miatta nem omolhat össze, nem gubózhat be, nem hagyhatja el magát, ehhez pedig segítségére lesz a produkció.

A reggeli műsorban elmondta, a saját oldalain többnyire támogató, kedves üzeneteket kapott, de más felületeken sokan bírálták. Értetlenül áll a bántó üzenetek előtt, szerinte ideje lenne, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek, és ne ítélkezzenek a mások döntésein, ha az ellenkezik az ő véleményükkel.  

Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi szomorúan ünnepelte hétfőn a 31. születésnapját, egy évvel korábban nem ilyen jövőt képzelt el magának. Egy videót is kitett a közösségi oldalára, amiben kilenc hónapos kislánya, Emma Katerina is szerepel. A követői szerint nagyon cuki a copfos kislány. 

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük