Saját műsorában borult ki a TV2 sztárja! Tőle ilyet még nem láttunk
Bereznay Tamás dührohamot kapott a TV2 A konyha ördöge című műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereznay Tamás, A konyha ördöge című műsor sztárséfje olyan nyugodt ember, el sem tudjuk elképzelni, hogy valaha is kiabált volna valakivel.

Meg is lepődtünk, amikor azt nyilatkozta, a TV2 műsorának legutóbbi forgatásán dührohamot kapott a kamerák előtt.

Saját műsorában borult ki

Mint mindenkinek, Bereznay Tamásnak is van gyenge pontja: a TV2 ezentúl szerda késő esténként jelentkező gasztrorealityjének házigazdája, ha valamit nem tűr egy étteremben, akkor az a kosz.

A legutóbbi, megreformálásra váró budapesti Vadvirág étteremben rothadó ételek, hatnapos felszelt burgonya és mocskos étkészletek fogadták.

- Azon túl, hogy az egész konyha koszos volt, romlott alapanyagok, ételek sorakoztak a hűtőkben, és még a tányérok is ragadtak, amiből a vendégek esznek. A hányinger kerülgetett, hiszen én ebből a konyhából kaptam ebédet. Nyugodt ember vagyok, és nem történt velem még ilyen, de ott dührohamot kaptam. Nem hittem a szememnek, olyan állapot uralkodott annak köszönhetően, hogy a konyhának nem volt gazdája, a szakácsok hetente váltották egymást - árulta el Bereznay Tamás.

Nemcsak a látvány miatt háborodott fel, hanem azért is, mert az étterem egykor nagyon jól menő hely volt, a szülei is rendszeresen jártak oda, ő maga is ismerte, így fel nem foghatta, mi történhetett, hogy a Vadvirágból csőd közelébe került vendéglő lett. 

- Leginkább a tulajdonos, András fejében kellett rendet rakni, fel kellett őt rázni, hogy ne kelljen bezárnia az éttermet. Nincs könnyű helyzetben, olyan súlyos anyagi problémákkal küzd, hogy a bárrészről leválasztott tíz négyzetméteres területen alakított ki egy szobát, és ott él. Nagyon remélem, hogy sikerült neki az újrakezdéshez lendületet adnunk - mondta a séf.

A konyha ördöge legújabb epizódja ma este, új időpontban, 22:40-kor jelentkezik a TV2-n.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük