Béres Alexandra végre megmutatta tündéri kislányát
Béres Alexandra hosszú ideig várt arra, hogy gyermeke születhessen, így Pannával most már teljes az élete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Béres Alexandra várva várt kislánya, Panna már féléves, édesanyja először mutatta meg a televíziós kameráknak a kis porontyot.

A tévénézők a napokban az RTL Klub Fókusz című műsorában pillanthatták meg a rózsaszínbe öltöztetett kis manót, aki hol a mamájával gügyörészett, hol pedig a kamerával incselkedett, mint egy parányi sztár. Mindeközben a fitneszbajnok elmesélte, mennyire csodálatos érzés, hogy végre megtapasztalhatta az anyaságot.

Sokáig próbálkoztak

Mint korábban több alkalommal mesélt róla, több mint tíz évig próbálkoztak férjével, Barna Krisztiánnal, ám a természet nem akarta beteljesíteni a vágyukat.

Végül 2009 tavaszán jelentette be nagy boldogan a hírt, hogy kisbabát vár, aki aztán október 20-án született meg.

Panna láthatólag édesanyjára ütött, hiszen folyamatosan izeg-mozog, legszívesebben azonnal elindulna felfedezni a világot. Alexandra szerint azonban a kicsi - legalábbis külsőleg - az édesapjára hasonlít, a szeme és a mosolya pont olyan, mint a büszke papáé.

Újra dolgozik

Aki, ahogy elmesélte, tevékenyen kiveszi részét a gyereknevelésből: nemcsak megfürdeti Pannát, de reggel is ő az, aki a lánykát kikapja az ágyából, hogy míg a mami alszik, játsszanak egy kicsit. Emellett pedig keddenként főállású gyerekfelügyelővé lép elő - olyankor ugyanis Alexandra aerobikórát tart.

A 34 éves sportlédi úgy véli, nagyon fontos a mértékletes, ám rendszeres testmozgás nemcsak a terhesség után, de alatt is - szerinte így természetes úton lehet levezetni a feszültséget.

Ráadásul a szülés utáni depresszió ellen is hatásos lehet, ha az anyuka hetente ellop magának egy-két órát, amikor csak a saját testére figyel.

Ezt is szeretjük