Béres Alexandra kisebbik lánya rengeteget nőtt: Flóra idén kezdte az iskolát
Béres Alexandra nagyobbik lánya, Panna már hatodikos, a hétéves Flóra pedig most ment elsőbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra mindössze hatesztendős volt, amikor elkezdett versenyszerűen sportolni. Először nem a fitnesz világában ért el sikereket, élvonalbeli ritmikussportgimnasztika-versenyző volt. 1994-ben, 18 évesen lett fitnesz magyar bajnok, majd egy évvel később a világbajnokságot is megnyerte.

Mára hazánk egyik legismertebb edzőjeként tartjuk számon, rengeteg műsorban beszél az egészséges életmód kialakításáról, valamint sok fogyni vágyó az ő programja segítségével küzdi le magáról a felesleges kilókat. Mindezek mellett van egy másik fontos szerep is az életében, családanyaként is minden helyzetben helytáll. 

Béres Alexandra kisebbik lánya, Flóra

Bár a legtöbb szülő számára kifejezetten nehéz pillanat, amikor gyermekük először beül az iskolapadba, ő lazán vette az akadályt. Igazi rutinos anyukaként kezdte a felkészülést a sulira kisebbik lányával, Flórával, hiszen idősebbik gyermekével, Pannával - aki idén a hatodik osztályt kezdi - már végigélte az iskolakezdés izgalmas perceit.

Ugyan nem görcsölt rá az új tanévre, tudatosan készítette fel a hétéves gyerkőcöt arra, milyen lesz egy új közösségbe bekerülni, ahol tanórák váltják egymást, és kötelező az odafigyelés. A nyáron csapatösszetartó foglalkozásokra vitte Flórát, hogy fokozatosan szokjon hozzá mindehhez.

- A kislányom mindent tudni akar, vagány és nyitott. Szerencsére már nem egy vadidegen környezetbe megy. Bár nem emlékszik rá, de amikor a nővére kezdte a sulit, a hordozóban őt is vittem, úgyhogy már akkor ott volt velem - mesélte a Hot! magazinnak 2021 szeptemberében.

Sok előnnyel jár, ha két testvér ugyanabba az iskolába jár, például mindig van egy biztos pont, aki ott van, hogy segítsen.

- Panna boldogan várja, hogy a testvére is végre ott lehessen. Azt tervezi, hogy minden szünetben meglátogatja a húgát.

Sokan úgy tartják, a sulikezdés legélvezetesebb része, amikor bevásárolunk az új tanévre. Ezzel Béres Alexandráék sincsenek másképp, a legszebb tanszereket választották ki.

- A tanszerek vásárlásánál engedékeny voltam: a legszebb füzeteket választottuk ki. Táskából is hagytam, hogy válasszon egy szívéhez közel állót. A kék szín a kedvence, addig keresgéltünk, amíg meg nem találtuk a legszebbet.

Elsős sztárcsemeték

Nem Béres Alexandra az egyetlen sztárszülő, aki idén először kísérte el csemetéjét az iskolába. Képeken mutatjuk hazánk hírességeinek gyerkőceit első napjukon az iskolában.

Ezt is szeretjük