Kommentáradatot indított el Bereczki Zoltán videója! Ezért akadtak ki rá a hozzászólók
Nézd meg!
Bereczki Zoltán jeges vizes videóján kiakadtak a hozzászólók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a külföldi és hazai sztárok körében még mindig sokan tesznek fel a közösségi oldalukra mobiltelefonos videókat arról, hogyan teljesítették a jeges vizes kihívást, és mely szervezetnek utalnak át jótékony célra egy összeget, Bereczki Zoltán úgy gondolta, nem áll be a sorba.

A 38 éves színész Youtube-ra feltöltött videója kommentáradatot indított el az oldalon. Őt is kihívta valaki, de nem öntötte le magát egy vödör jeges vízzel, mert azt pazarlásnak tartja, ugyanakkor arra kéri az embereket, hogy adakozzanak azoknak, akik rászorulnak. 

Sokan írják, hogy a profi kamerákkal felvett videó szerintük csak önreklám, Bereczki színpadiasan betanult szöveget mond, miközben a háttérben egyik saját dalának zenéje szól. Ráadásul az indoklása, miszerint amióta elindult az Ice Bucket Challenge, közel 23 millió liter ivóvizet öntött ki a világ, sántít, hiszen egy megtöltött medence előtt beszél a pazarlásról, és még egy mobiltelefont is behajít a vízbe.

Azt többen elismerik, szép dolog, hogy a színész rendszeresen adományoz rászoruló szervezeteknek, de a videó kissé félresiklott, inkább önmarketingnek néz ki, mint egy őszinte vélemény kifejezésének.

Fotó: Facebook/Bereczki Zoltán Official Fanclub

A jeges vizes kihívás hazai sztárjai

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik már teljesítették a kihívást, és rögzítették is azt!

Ezt is szeretjük