20 évig minden nap ivott és drogozott! Az RTL sztárja a kamerák előtt vallott sötét múltjáról
Bérczesi Robi énekes, a Szelfi szereplője múltjáról vallott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bérczesi Robi, a Hiperkarma zenekar énekes-dalszerzője szokatlanul őszinte vallomást tett az RTL II új műsorában.

A Szelfi másik öt szereplőjéhez hasonlóan ő is vállalta, hogy egy kézi kamerával három hónapon keresztül rögzíti mindennapjait, és monológokban reflektál az eseményekre, vall gondolatairól és az őt foglalkoztató kérdésekről.

20 évig minden nap ivott és drogozott

- Minden reggel úgy ébredek fel, hogy rám szakadna az ég - így gondolatban. Mindez semmi ahhoz képest, ahogy régebben ébredtem fel, amikor még drogoztam. Üvöltve, ordítva, toporzékolva - kezdte egy megdöbbentő nyitással első videóját Bérczesi Robi.

Nem titok, hogy a Hiperkarma énekesét drogfüggősége miatt 2013. december 29-én mentő szállította a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályára, ahol aztán hónapokat töltött. A mai napig küzd, hogy ellen tudjon állni a drogok és az alkohol csábításának. 

- Sziasztok! Robi vagyok, 38 éves, ebből 20 éve foglalkozom dalszerzéssel, és ez alatt a 20 év alatt aktív, mindennapos használója voltam alkoholnak, kábítószereknek, gyógyszereknek, emellett láncdohányos is voltam - így mutatkozott be a nézőknek.

Azt is elárulta, hogy a konyha, amit mögötte látnak, az édesanyja komlói lakásában található, ő egy lakás árát már eldrogozta.

- Lejöttem ide hozzá, itt kezdtem el az évet. 20 év után most vagyok 20 napja teljesen józan, és ha kicsit görcsösnek tűnök, az nem csak feltétlenül a kamera miatt van. A gyógyszertől elfogyott a beszédem, igazából észre sem vettem, hogy gyógyszerfüggő lettem - vallotta be. 

Még a gimnáziumban kezdett el gyógyszerekre alkoholt inni, majd jött az LSD, a fű, végül a speed.

- Miután az édesapám meghalt, és rám szakadt egy kisebbfajta örökség, sikerült a kokainra is rászoknom. Egy jó kis lakásnak az árát el is szippantottam az orrommal. Szét is ment teljesen. Úgyhogy ez itt már nem az orrom, hanem egy orr rom - mondta.

Miután a pénze kezdett elfogyni, átállt az új dizájnerdrogokra. Előfordult, 12 napig ébren maradt tőlük, számára is rejtély, hogyan maradt életben. A drogok utáni sóvárgása még ma is mindennapos és erős.

Fotó: RTL II/Szelfi

Leadkép és Facebook-kép: RTL II/Sajtószoba

Ezt is szeretjük