A kamerák előtt dobta barátnőjét a magyar énekes! Ezért szakított szerelmével
Bérczesi Robi az RTL II kamerái előtt szakított barátnőjével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bérczesi Robi, a Hiperkarma zenekar énekes-dalszerzője az RTL II Szelfi című műsorának kamerái előtt szakított barátnőjével.

Édesanyja, aki azért költözött fel egy időre Komlóból a fővárosba, hogy segítsen egyenesbe jönni drogproblémákkal küzdő fiának, azt kérte, szabaduljon meg Edinától.

A kamerák előtt dobta barátnőjét

Bérczesi Robi édesanyja szerint nem tesz jót a fiának az, ha a barátnője, Edina az énekessel együtt lakik, mert visszahúzza, nem segíti a gyógyulását.

- Egy olyan lányt kellene találni, aki kimozdít ebből az állapotodból. Nagyon szeretném, hogyha találnál, de legfőképpen azt nagyon szeretném, ha Edina nem költözne ide vissza. Hívd fel, és mondd meg neki! - mondta az anyuka.

Fel is hívta a lányt azzal, hogy hiányzik neki, de lehetséges, hogy jobb lenne, ha külön lennének. A lány elfogadta a helyzetet, csak azt nem tudta, hogy ez végleges szakítást jelent-e.

- Menjek oda a cuccaimért, aztán menjek el, aztán vissza se jöjjek? - kérdezte, amire azt a választ kapta Bérczesi Robitól, hogy ezt tőle függetlenül döntse el, vagyis a férfi már meghozta a maga döntését.  

Nem sokáig bírta ugyanakkor Edina nélkül, az alig költözött el Szegedre, máris elkezdtek videochatelni egymással. Amikor a lány elmondta, hogy két-három hét után visszaköltözik a fővárosba, az énekes fel is ajánlotta neki, hogy menjen az ő lakásába a cuccaival, addigra úgyis visszamegy az édesanyja a baranyai kisvárosba, nem kell senkihez alkalmazkodniuk.

Edina örült a felkérésnek, de a helyzet mégsem olyan rózsás, hiszen tervei szerint rögtön indul majd Londonba pénzt keresni. Robi szerint ebben is lehet valami jó, mert a változás mindig kell.

  Fotó: RTL II/Szelfi

Ezt is szeretjük