Bényi Ildikó 25 éve kezdte bemondóként - Ma is gyönyörű
Bényi Ildikó csak úgy ragyog friss felvételein.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bényi Ildikó kislánykora óta arról álmodozott, hogy egyszer ő is a televízióban dolgozhat, ráadásul nagy rajongója volt a legendás bemondóknak, például Kudlik Júliának vagy éppen Takács Marikának. Természetesen harcolt is az álmaiért, miután elvégezte az ELTE tanárképző szakát, beiratkozott egy bemondói és műsorvezetői tanfolyamra, később rádiózott, emellett kábeltévéknél is dolgozott. 1993-ban viszont a Magyar Televíziónál kapott állást.

Ennyit változott az évek alatt Bényi Ildikó

A népszerű tévés 1997-ben lett az Önök kérték című produkció műsorvezetője, persze, több más műsor is fűződik a nevéhez, például a Határátkelő, a Volt egyszer egy Táncdalfesztivál, a Kívánságkosár, de egy időben még a lottósorsolást is ő vezette. Ennek ellenére a legtöbben az Önök kértékből ismerik, melynek már 21 éve háziasszonya.

Bényi Ildikó régen és most - szebb, mint valaha.
Bényi Ildikó régen és most - szebb, mint valaha.
Fotó: Instagram/Bényi Ildikó

Bényi Ildikó mindig is gyönyörű volt a képernyőn, ám legfrissebb fotóit elnézve el sem hinnénk róla, hogy már 48 esztendős, annyira remek formában van. Az idő semmit sem fogott rajta, ugyanolyan szép, mint kezdő tévésként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

21...❤ #happybirthday #mytreasure #corinthia

Ildikó Bényi (@benyiildiko) által megosztott bejegyzés,

A csinos műsorvezető szépen megvalósította önmagát, amellett, hogy a mai napig azzal foglalkozhat, amit szeret, a magánéletében is sikeres. Született egy gyönyörű lánya, Fanni, aki 2018 októberében ünnepelte 21. születésnapját, emellett 2013 óta boldog házasságban él kedvesével.

Ezt is szeretjük