10 év után így turbékol Benedek Tibor és Epres Panni
Ez boldogságuk titka
A világhírű vízilabdázó és a modell jövőbeni terveikről is beszéltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Benedek Tibor és Epres Panni tíz év együttélés, két év házasság és két közös gyerek után is úgy turbékol egymással, mint a friss szerelmesek.

A TV2 Aktív című műsorának stábja a Császár-Komjádi Uszodában találkozott az olimpiai bajnok vízilabdázóval és a gyönyörű modellel, akik nem véletlenül választották a létesítményt a beszélgetés helyszínéül.

Vége a profi vízilabdázásnak

- Itt nőttem fel ebben az uszodában, bár akkor még máshogy néztek ki a medencék, de imádok ide visszajárni - árulta el az évek óta Olaszországban vízilabdázó sportoló, aki azt is megosztotta a nézőkkel, hogy profi játékosként már nem fog úszni a medencében.

10-15 évvel ezelőtt eltervezte, hogy 40 éves koráig fog játszani, aztán visszavonul. Az olimpikon Sydneyben, Athénban és Pekingben is a dobogó legtetejére állhatott, legközelebb pedig Londonban, Kemény Dénes mellett már segédedzőként fog megtenni azért mindent, hogy a magyar csapat éremmel térjen haza.

Ezt követően a család visszautazik Olaszországba, ahol Tibor egy helyi csapat vezetőedzője lesz. Felesége, a kilencvenes évek és az ezredforduló egyik legsikeresebb magyar modellje ebben a döntésében is támogatja férjét. Joshi Bharat műsorában azt is elárulta, ő mit tesz azért, hogy házassága a mai napig boldog maradhasson.

Változásokat hoz az ősz

- Én is rengetegszer vagyok fáradt, hisz én is ugyanazt csinálom, mint minden más háziasszony: korán kelek, a gyerekekkel foglalkozom, minden nap főzök. Amikor éjfélkor fáradt vagyok, mégis azt mondom, add ide a lábadat picim, megmasszírozom. Mert ha ezen múlik, ez a minimum, amit megtehetek - mondta akkor.

Epres Panni azt is nagyon fontosnak tarja, hogy az együttlétük alatt még egyszer sem hülyézték le a másikat.  Nem is csoda, hogy a Császár-Komjádi Uszoda partjára is kézenfogva érkeztek.

- Élvezzük, hogy ismét foghatjuk egymás kezét. Az elmúlt pár évben ugyanis egyikünk vagy a babakocsit tolta, vagy a másik gyerek kezét fogta, de a gyerekek most már nagyobbak, egyedül mennek, vagy egymás kezét fogják - árulta el a modell.

Az ősz azon túl, hogy Benedek Tibor edzőként dolgozik tovább, más újdonságokat is tartogat: kislányuk, a hároméves Barka szeptemberben megy óvodába.

A bátyjáról, Mórról pedig azt mesélik, hogy sok időt tölt a medencében, úszni jár, és a szülők szerint gyanúsan tehetséges. Apjának nem is lenne ellenére, ha ezt a pályát választaná, de nem akar belőle minden áron vízilabdázót faragni.

Fotó: TV2 Sajtószoba/Aktív

Ezt is szeretjük